ABD Başkanı Trump Arjantin ve Polonya liderleriyle görüştü

ABD Başkanı Trump Arjantin ve Polonya liderleriyle görüştü

ABD Başkanı Donald Trump, Muhafazakar Siyasi Eylem Komitesi 2025 Yıllık Toplantısı kapsamında Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei ve Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile bir araya geldi.

ABD Başkanı Donald Trump, Muhafazakar Siyasi Eylem Komitesi (CPAC) 2025 Yıllık Toplantısı kapsamında, Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei ve Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile bir araya geldi.

BEYAZ SARAY AÇIKLAMA YAPTI

Beyaz Saray’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre Trump ve Duda görüşmesinde, ABD ile Polonya arasındaki yakın ittifakın altı çizildi. İki lider güvenlik ve savunma alanındaki iş birliğinin sürdürülmesi gerektiği konusunda mutabık kaldı.

Trump’ın Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei ile gerçekleştirdiği görüşmede ise ekonomik iş birliği ve ikili ilişkilerin güçlendirilmesi konularının ele alındığı bildirildi.

Kaynak:gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.