ABB’den POMEM adaylarına ücretsiz kurs desteği

ABB’den POMEM adaylarına ücretsiz kurs desteği

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) sınavlarına hazırlanan adaylara yönelik ücretsiz parkur hazırlık kursu başlattı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, POMEM sınavlarına hazırlanan adaylara yönelik yeni bir destek programı başlattığını duyurdu. Bu program, özellikle Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Spor Fiziki Yeterlilik Sınavı'na hazırlanan adayları hedefliyor.

abb-2.jpg

ÜCRETSİZ PARKUR HAZIRLIK KURSUNUN DETAYLARI

ABB tarafından sunulan ücretsiz parkur hazırlık kursu, adayların fiziksel yeterliliklerini geliştirmelerine ve sınava daha iyi hazırlanmalarına olanak sağlıyor. Bu kurs, POMEM sınavlarının önemli bir aşaması olan fiziksel yeterlilik testlerine odaklanarak, adayların başarı şansını artırmayı amaçlıyor.

BELEDİYENİN GENÇLERE DESTEĞİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu girişimle gençlerin kariyer hedeflerine ulaşmalarında aktif bir rol oynuyor. Belediye, "Başarıya giden yolda gençlerimizin yanındayız!" ifadesiyle, gençlere olan desteğini vurguladı.

abb-3.jpg

PROGRAMIN POTANSİYEL ETKİLERİ

Bu ücretsiz kurs programı, Ankaralı gençler için önemli bir fırsat sunuyor. Ekonomik durumu ne olursa olsun, polis olmak isteyen her adayın bu kurstan faydalanabilmesi, fırsat eşitliği açısından önemli bir adım. Ayrıca, bu girişim, gençlerin meslek seçimlerinde ve kariyer planlamalarında yerel yönetimlerin oynayabileceği rolü de gösteriyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.