ABB’den Cumhuriyet’e özel konser

ABB’den Cumhuriyet’e özel konser

Başkent Ankara'da Cumhuriyet'in 101. yıl kutlamaları kapsamında özel bir konser düzenlenecek. Zeugma Senfoni Orkestrası, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği türküleri senfonik bir yorumla sanatseverlerle buluşturacak.

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına özel hazırlanan konserde, Zeugma Senfoni Orkestrası, Türk halk müziğinin en değerli eserlerini senfonik bir yorumla seslendirecek. Atatürk'ün özel ilgi duyduğu "Vardar Ovası", "Manastır Türküsü" ve "Yemen Türküsü" gibi unutulmaz eserlerin yer alacağı program, Gençlik Parkı Büyük Sahne'de gerçekleştirilecek.

abb-konser-2.jpg

KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

25 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de başlayacak konser, Cumhuriyet kutlamaları kapsamında düzenlenen kültür sanat etkinlikleri zincirinin önemli bir halkasını oluşturuyor. Başkentlilerin ücretsiz olarak katılabileceği konser, Cumhuriyet coşkusunu müzikle yaşatmayı hedefliyor. Organizasyon komitesinden yapılan açıklamada, konserin Cumhuriyet değerlerini yaşatma ve gelecek kuşaklara aktarma misyonu taşıdığı belirtildi.

ABB SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Zeugma Senfoni Orkestrası’nın Gençlik Parkı’nda vereceği konser ile ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kültür ve sanat sayfalarından paylaşım geldi. Söz konusu konser ile ilgili olan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Cumhuriyet Bayramımızın 101. Yılına özel Zeugma Senfoni Orkestrası Atatürk'ün Sevdiği Türküler ile Başkentlilerle buluşuyor.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.