ABB’den çiftçilere mazot desteği: Başkent üretimin de başkenti olacak

ABB’den çiftçilere mazot desteği: Başkent üretimin de başkenti olacak

Ankara büyükşehir belediyesi, tarımsal üretimi desteklemeye devam ediyor. Belediye, "2024 Yılı Güz Dönemi Mazot Desteği" kapsamında çiftçilere önemli bir müjde vererek başvuru tarihlerini açıkladı.

Tarımsal üretimi teşvik etmek, çiftçilerin üretim maliyetlerini düşürmek ve böylece şehrin tarımsal üretimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen mazot desteği projesinde yeni dönem başvuruları başlıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile çiftçilere mazot desteğinin detaylarını paylaştı. 27 Temmuz Cumartesi (bugün) başlayan başvuruların 31 Ağustos 2024 tarihine kadar devam edeceği bildirildi. Çiftçilerin başvuruyu belirlenen adresten yapmaları da söylendi.

abb-2.jpg

2024 Yılı Güz Dönemi Mazot Desteği’ne başvurmak için TIKLAYIN.

DESTEK KİMLERE VERİLECEK?

Bu destekten yararlanmak isteyen çiftçilerin; geçerli bir traktör ruhsatına sahip olmaları ve geçerli bir çiftçi kayıt belgesine sahip olmaları gerekmektedir. Öte yandan destekleme, çiftçinin sahip olduğu araziye göre belirlenecek. “En az 5 dekar, en fazla 20 dekar üzerinden destekleme yapılacaktır” diyen ABB, konuyla ilgili olarak detaylı bilgilerin belediyenin resmi web sitesinden veya ilgili birimlerden ulaşabileceğini vurguladı.

abb-3.jpg

BAŞVURU TARİHLERİ

Destekten yararlanmak isteyen çiftçiler, 27 Temmuz 2024 ile 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirebilecekler.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.