514 Sincan Çimşit- Sıhhiye hattında ek seferler başlıyor

514 Sincan Çimşit- Sıhhiye hattında ek seferler başlıyor

26 Ağustos’ta yayınladığımız ve 514 Sincan Çimşit- Sıhhiye hattında yaşanan yoğunluğa ve vatandaşın ek sefer talebine dikkat çektiğimiz haberimiz sonra Büyükşehir Belediyesi ek sefer için çalışma başlatacaklarını bildirdi. 

’Ek Sefer Talebi’ manşeti ile gazetemizin 26 Ağustos tarihli sayısında gündeme getirdiğimiz 514 Sincan Çimşit- Sıhhiye hattında yaşanan yoğunluk ses getirdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri söz konusu güzergâhta gerekli incelemelerin yapıldığını ve bunun sonucunda seferlerin artırılması için periyodik olarak müdahalelerin yapılacağını gazetemize bildirdi. 

clvypxngqt1cm6dcc7v7ieodcnosczhdmua9nj24d.jpgVATANDAŞI MAĞDURİYETİNE DEĞİNMİŞTİK

Vatandaşlar söz konusu hattın azlığına değinmiş özellikle sabah ve akşam mesai giriş çıkış saatlerinde büyük mağduriyet yaşadığını belirtmişti. Bu yılın başından itibaren bölgede özel halk otobüslerinin kaldırıldığını ve yalnızca EGO otobüslerinin yeterli olmadığını söyleyen vatandaşlar otobüslerin 2-3 durakta dolduğuna dikkat çekmişti. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden ya özel toplu taşım aracı ya da EGO seferlerinin artırılmasını isteyen vatandaşlar yetkililere seslenmişti. 

DUYARLILIĞIMIZA TEŞEKKÜR 

Duyarlılığımıza teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri yaşanan mağduriyet ile ilgili çalışmaların başlatıldığını ve seferlerin artırılacağını belirterek şu cevabı gönderdi:

“514 Çimşit-Sıhhiye hattında yolcu istatistikler baz alınarak gerekli servis artırımı yapılacaktır. Daha önce Ego ve Öta olarak hizmet verilen hatta, Yeni Ukome kararı gereği ÖTA çalışmamaktadır. Sadece ego araçları ile hizmet sunulmaktadır. Ego araçlarının arttırılması ile ilgili çalışmalar başlatılmıştır. 514 hattında servis arttırılması periyodik olarak yapılmış olup tekrar incelenerek gerekli müdahaleler yapılacaktır. Gazetenizin duyarlılığı için teşekkür ederiz.”

ERKAL ERDOĞAN//İLKSAYFA 

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.