4 diplomalı aday adayı

4 diplomalı aday adayı

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Elif İrem Obut, CV'si ile göz dolduruyor. 4 üniversite bitiren ve yıllarca siyasette aktif yer alan genç kadın aday adayı Meclis'e girdiği takdirde artık mesaisinin tamamını ülke sorunları için harcayacağını belirtiyor.

24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine sayılı günler kala ülke genelinde heyecan giderek artıyor. Milletvekili aday adayları, adaylıklarının henüz netleşmemesine rağmen sahada aktif bir şekilde yer alıyor. TBMM'de milletin temsilcisi olma umudunu taşıyan bazı aday adaylarının CV'leri görenleri bir hayli şaşırtıyor. CV'si ile bir hayli parlak olan milletvekili aday adaylarından bir tanesi de Elif İrem Obut. İzmirli hemşerilerini Başkent Ankara'da en iyi şekilde temsil edebilmek için AK Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı Elif İrem Obut, 4 üniversiteyi derece ile bitirmiş durumda.

'SENİ' BAŞKAN YAPTIRACAĞIZ 

AK Parti'de adaylığına kesin gözüyle bakılan 30 yaşındaki Elif İrem Obut, AK Parti'nin çeşitli kademelerinde uzun yıllar siyaset yapma fırsatı buldu. Bundan sonraki tüm gücünü ülke meselelerine harcayacağını kaydeden milletvekili aday adayı Obut, "Türkiye’nin Kuzey Kore ve Güney Kore arasındaki barışma ara buluculuğunu yapması savunma sanayisinde kendi silahlarımızı yapmamız, 2002 yılından sonra IMF’ye borç veren ülke olmamız Türkiye’nin tamamen egemenliğini ve bağımsızlığını ortaya koymuştur. Çin ile başlattığımız ticaretimizin güçlenmesi, Özbekistan ile dostluğumuzun yeniden başlaması da son derece önemli gelişmeler içerisindedir ve bunu devam ettirmek için bizlerde elimizden geleni yapacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi, ‘Kanun başkadır, hukuk başkadır, adalet başkadır.' Bizler Erdoğan'ı başkan yapmak anlamında var gücümüzle çalışacağız" dedi.

GENÇ KADIN A. ADAYININ CV'SİNDE YOK YOK

Siyasi hayatında ve iş hayatında birçok başarılara imza atan Elif İrem Obut'un CV'sinde yer alan bölümler: 
 -2010 Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümünü ve Yüksek Lisans
- 2014 Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü 
-2016'da Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi   
-Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi 
-2017 yılında AK Parti Siyaset Akademisi'ne katıldı. KADEM Derneği ve TÜGVA Derneği’nin çalışmalarına katıldı.

S. Selçuk YILDIRIM/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum