4 çeşit yemek 90 lira: Millet Lokantası'na ilgi büyük

4 çeşit yemek 90 lira: Millet Lokantası'na ilgi büyük

Ankara’da ilk şubesi Veysel Tiryaki önderliğinde Başkent Millet Bahçesi’nde açılan Millet Lokantası’na yoğun ilgi yaşanıyor. 4 çeşit yemeğin 90 lira olduğu lokanta, yeni açılmasına rağmen yüzlerce vatandaşa ev sahipliği yapıyor.

Başkent Millet Bahçesi’nde geçtiğimiz günlerde hizmete giren Altındağ Belediyesi Millet Lokantası Ankara’da ilk oldu. Haftanın 6 günü 4 çeşit yemeğin vatandaşlara servis edildiği lokantaya yaşanan yoğun ilgi dikkat çekiyor. Millet Lokantası sorumluları, vatandaşların diğer yerlere göre uygun fiyatı, doyurucu ve kaliteli menüsünden dolayı lokantadan memnun olduklarını belirtiyor. Günde en az 100 vatandaşa ikram yapılan Millet Lokantası’nda yaşanan yoğun ilgi dolayısıyla kapasitenin artırılması planlanıyor.

milletlokantasi3.jpg

İLK TERCİH OLUYOR

Başkent Millet Bahçesi’nde açılan Ankara’nın ilk millet lokantası Altındağ Belediyesi Millet Lokantası’na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Günde en 100 kişiye servis yapılan lokantada pazartesi günleri hariç haftanın 6 günü sadece 90 liraya vatandaşlar karnını doyurabiliyor. 4 Temmuz menüsünde ezogelin çorba, fırın kanat, pirinç pilavı ve ayran yer alan lokantada günde en az 100 vatandaşa servis yapılıyor. Millet Lokantası sorumluları, mekanın özellikle Millet Bahçesi’ne uğrayan vatandaşların ilk tercihi haline geldiğini dile getirerek, vatandaşların diğer yerlere göre uygun fiyatı, doyurucu ve kaliteli menüsünden dolayı mekandan memnun kaldığını söylüyor. Lokantada yaşanan yoğun ilgi ve memnuniyet dolayısıyla kapasitenin artırılması planlanıyor.

milletlokantasi4.jpg

BUGÜN MENÜDE KIZARTMA VAR

Millet Lokantası’nın bugünkü menüsünde şehriye çorbası, soslu makarna, sebze kızartma ve yoğurt; yarın domates çorbası, tavuk sote, pilav ve karpuz; pazar günü ise köz patlıcan çorbası, islim kebabı, pirinç pilavı ve yeşil salata yer alıyor.

milletlokantasi5.jpg

AKŞAM 6’YA KADAR AÇIK

Geçtiğimiz günlerde Altındağ Belediyesi’nin açıldığını duyurduğu Millet Lokantası salı gününden pazar gününe kadar saat 11 ile 18 arasında hizmet veriyor. Millet Lokantası’nda çıkacak yemekler haftalık olarak belirleniyor. Fix menü olarak adlandırılan menü 90 lira iken; sadece çorba almak içmek isteyen vatandaşlar 35 lira oluyor. Menüyle birlikte ayrıca içecek alınmak istenirse su 10, sade soda 20, fanta ve kola 35 liradan satışa sunuluyor.

Kaynak:İlk Sayfa gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.