30 Ağustos başkentte böyle kutlanacak

30 Ağustos başkentte böyle kutlanacak

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü Ankara'da büyük bir coşkuyla kutlanacak. Başkent büyük zaferi 29-30 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek bir dizi etkinlikle anacak.

Büyük Zafer kutlamaları, 29 Ağustos’ta saat 19.30’da Gençlik Parkı’nda düzenlenecek olan Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın “Hürriyet ve Bağımsız Fikrinin Ölümsüz Abidesi 30 Ağustos” konulu programıyla başlayacak. Ünlü tarihçi ve yazar Ortaylı programda 30 Ağustos Zaferi’nin tarihsel önemini anlatacak.

BANDO TAKIMINDAN COŞKU

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Ankara Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı, kentin farklı noktalarında konserler vererek bayram coşkusunu yaşatacak. Batıkent GİMSA, Arcadium AVM, Kurtuluş Parkı, Kızılay AVM ve Kuğulu Park gibi alanlarda gün boyu sürecek bando konserleri, Ankaralıları bayram havasına sokacak.

tasarim-2.jpg

TAN TAŞÇI’DAN ZAFER BAYRAMI KONSERİ

Kutlamalar, 30 Ağustos akşamı saat 20.30’da Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda Tan Taşçı’nın vereceği Zafer Bayramı konseriyle doruğa ulaşacak. Tüm Ankaralıların davetli olduğu konser, büyük zaferin ruhunu müzikle taçlandıracak.

ÜCRETSİZ ULAŞIM

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Zafer Bayramı etkinliklerine katılacaklar için 30 Ağustos tarihinde Zafer Çarşısı’ndan Atatürk Orman Çiftliği’ne 16.00-00.00 saatleri arasında ücretsiz ring seferleri düzenleyecek.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.