14. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali başlıyor

14. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali başlıyor

Bu yıl 14.’sü düzenlenecek Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali bugün başlıyor. İlçede 4 gün sürecek renkli festivalde ziyaretçiler hem turşuya hem de eğlenceye doyacak. 

Turşusuyla ünlü Çubuk'ta bu yıl 14.’sü düzenlenecek olan Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali bugün başlıyor. İlçedeki Çubukabad Parkı’nda 5-8 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan festivalde onlarca çeşit turşunun yer aldığı stantlarda yöresel ürünler ile kültür ve sanat ürünleri sergilenecek. 

ÜNLÜ SANATÇILAR KONSER VERECEK

Geçen yıl ‘dünyanın en büyük turşu kurma rekor denemesi’ yapılan 1.5 tonluk kavanoza kurulan turşu ziyaretçilere ikram edilecek. Halk oyunları ve animasyon gösterilerinin yer alacağı dört günlük renkli festivalde Ebru Yaşar, Boran Duran, Engincan ve Elif Buse Doğan gibi pek çok ünlü ve yerel sanatçı konser verecek

cubuk-belediye-baskani-av-baki-demirbas,-14-uluslararasi-cubuk-tursu-ve-kultur-festivali,-cubukabad-parki,-konser,-sanatcilar,-sanatci-konser-verecek,.jpg

MHP LİDERİ BAHÇELİ DE DAVET EDİLDİ

Çubuk Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş, 14. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali’ne üst düzey protokolün katılım sağlanması için çeşitli ziyaretlerde bulundu. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin de aralarında bulunduğu pek çok önemli siyasi ve bürokrat geçtiğimiz günlerde yerli ve yabancı ziyaretçilerin katılacağı festivale davet edildi. Başkan Demirbaş, MHP Çubuk İlçe Başkanı Ali Çankaya ile MHP lideri Bahçeli’ye gerçekleştirdiği ziyareti sosyal medya hesabından duyurarak, paylaşımının altına “Kendilerini aramızda görmek bizleri onurlandıracaktır” notunu düştü.

OSMAN AKDOĞAN/ İLKSAYFA-

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.