12 yılda Altındağ’da neler yapıldı?

12 yılda Altındağ’da neler yapıldı?

Son 12 yılda Altındağ’da neler yapıldı? Altındağ’da 2016 yılına damga vuran yatırımlar neler oldu? Altındağ’da ki fiziki, sosyal ve kültürel değişimler neler?

AK Parti’nin en başarılı belediye başkanları arasında yer alan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 12 yılda Altındağ’da neler yaptıklarını; ilçedeki fiziki, sosyal ve kültürel değişimi anlatacak. 

Son 12 yılda Altındağ’da neler yapıldı? Altındağ’da 2016 yılına damga vuran yatırımlar neler oldu? Altındağ’da ki fiziki, sosyal ve kültürel değişimler neler? Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 28 Nisan Cuma günü akşam Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek gecede bir sunum yaparak, son 12 yılda Altındağ’ın kat ettiği mesafeyi anlatacak.  

BAŞKAN’DAN DEĞİŞİM VE GELİŞİM VURGUSU 

Geceye ilişkin yapılan basın duyurusunda Başkan Tiryaki “Değişime ayak uydurabilen ve bunu sürdürülebilir hale getiren kurumlar başarıya ulaşmaktadırlar. Bu da kuşkusuz kurumun marka değerini oluşturmaktadır. Bugün Altındağ Belediyesi, hem Ankara’da hem de Türkiye’de bir marka değeri oluşturdu. Her gün marka projelerimizle Altındağ’da bir önceki yıldan daha büyük işlere imza atmanın gururunu duyuyoruz. Bu gurur Altındağ ve Altındağlıların gururudur. Geçirdiğimiz zorlu dönemlere rağmen, değişen ve güçlenen yapımızla, kaliteli hizmet ve kurumsal yönetim anlayışımızı devam ettirerek, Altındağ’a, Ankara’ya ve Türkiye’ye değer katmayı sürdürüyoruz” mesajı verdi. 

HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.