12 yaşında ölü bulunmuştu: Babasıyla aynı kaderi yaşadığı belirlendi

12 yaşında ölü bulunmuştu: Babasıyla aynı kaderi yaşadığı belirlendi

Bugün sabah saatlerinde meydana gelen bir olayda 12 yaşındaki bir çocuğun evinde ölü bulunduğu haberi verilmişti. Ölümün arkasındaki sır perdesi aralandı ve çocuğun babasıyla aynı kaderi yaşadığı belirlendi.

Manisa’nın yerel haber sitelerinden biri olan Sarigolgundem.com’dan Serkan Özcan’ın haberine göre Turgutlu ilçesine bağlı Yiğitler Mahallesi Ankara Sokak’ta yaşayan küçük Ali Efe Acar evde hareketsiz bir şekilde bulunmuştu. Yakınlarının Efe’yi hareketsiz bir şekilde görmesi üzerine eve sağlık ekipleri çağrılmış ve sağlık ekiplerinin evdeki müdahalesinde 12 yaşındaki Ali Efe’nin yaşamını yitirdiği belirlenmişti. 12 yaşındaki küçük Efe’nin ölümündeki sır perdesi aralandı ve çocuğun babasıyla aynı kaderi yaşadığı belirlendi.

BABASI 2021 YILINDA AYNI RAHATSIZLIKTAN VEFAT ETMİŞ

Söz konusu haberde bugün 12 yaşında evinde ölü bulunan 12 yaşındaki Ali Efe Acar’ın babasının, 2021 yılında tümör hastalığı nedeniyle yaşamını yitirdiği aktarıldı. Doktorların, küçük Efe’ye kısa süre önce aynı teşhisi koyduğu ve tedavi sürecinin devam ettiği belirtildi.

ÜÇ GÜN ÖNCE TABURCU OLMUŞ

Manisa’nin Turgutlu ilçesinde yaşayan ve Turgutlu Şehit Abdullah Tayyip Olçok Ortaokulu’nda 7. Sınıf öğrencisi olan Ali Efe Acar, hastalık teşhisi konulduktan sonra tedavi olmaya başladı. Ege Üniversitesi Hastanesi’nde tedavisi devam eden küçük Efe’nin üç gün önce taburcu edildiği ve evine getirildiği aktarıldı. Evinde üç gün kalabilen Efe’nin cansız bedenine annesi ulaştı. İhbar üzerine olay yerine acil sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Yapılan incelemede Ali Efe'nin vefat ettiği belirlendi. Görevli adli tıp doktoru, ölümünün mücadele ettiği hastalığın bir sonucu olduğunu belirledi.

HABER MERKEZİ / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.