12. Ankara Kitap Fuarı'na yarım milyon ziyaretçi bekleniyor

12. Ankara Kitap Fuarı'na yarım milyon ziyaretçi bekleniyor

12. Ankara Kitap Fuarı, 16-26 Şubat tarihlerinde ATOCongresium'da düzenlenecek. Fuara bu yıl yarım milyon ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

12'incisi Ankara Kitap Fuarı, 16-26 Şubat 2018 tarihleri arasında ATO Congresium'da düzenlenecek. Ankara Sahaf Festivali ile birlikte düzlenecek olan fuarın onur konukluğuna ise sinema eleştirmeni Atilla Dorsay seçildi. 
Türkiye'nin en ünlü yazarlarının imza ve söyleşi programları düzenleneceği fuarın bu sene en az 450 binin ziyaretçiye ev sahipliği yapması bekleniyor. On gün sürecek olan fuar, bu yıl Ankara Sahaf Festivali ile birlikte düzenlenecek. Yerli ve yabancı pek çok yazarı ağırlayacak olan fuarın, bu yılki onur konukluğuna ise sinema eleştirmeni Atilla Dorsay seçildi. 
300'ü aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılacağı fuarda, on gün süresince söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk aktiviteleriyle birlikte 1000'den fazla etkinlik gerçekleştirilecek. Ankara Sahaf Festivali ile birlikte düzenlenecek olan fuarda, 22 sahafın da hazır bulunacak. 

ONUR KONUĞU ATİLLA DORSAY

Milli Eğitim Bakanlığı, KOSGEB, İLESAM ve Avrasya Yazarlar Birliği işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan 12. Ankara Kitap Fuarı'nın onur yazarı Atilla Dorsay. Yazarlığının 52. yılını 52. Kitabı 'O Güzel Atlara Binip Gidenler'le kutlayan Dorsay, 16 Şubat günü fuarın açılış konuşmasını yapacak. Atilla Dorsay, daha önce de, 33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda' Onur Yazarı' seçilmişti. 

FUAR HEDEF BÜYÜTTÜ

Ankara Kitap Fuarı bu yıl 1979 doğumlu Rus gazeteci ve bilim-kurgu roman yazarı Dmitry Glukhovsky'i de ağırlayacak. Türkiye'nin en ünlü yazarlarının imza ve söyleşi programları düzenleneceği fuarın bu sene 450 binin üzerine ziyaretçiye ev sahipliği yapması bekleniyor. Ankara Kitap Fuarı her gün 10.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Uğur DUYAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.