10 maçtır yenilmiyor

10 maçtır yenilmiyor

10 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek isteyen Gençlerbirliği yarın 19 Mayıs Stadı’nda Aytemiz Alanyaspor’u ağırlayacak. Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

Gençlerbirliği son haftalarda yakaladığı iyi çıkışını ve 10 maçlık yenilmezlik serisini Aytemiz Alanyaspor karşısında devam ettirmek istiyor. Barış Şimek’in yöneteceği maç yarın 13.30’da 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak.Teknik Direktör Ümit Özat isebu maçı kazanmalarının öneminin büyük olduğunu belirtti. Ayrıca Özat’ın öğrencileri geçen hafta lider ortağı Başakşehir’ den deplasmanda 1 puan almasını bilmiş ve yoluna devam etmişti.

KAZANMAMIZ GEREKİYOR

Özat geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında Başakşehir ‘e karşı deplasmanda aldıkları 1’er puanı değerlendirirken, “ Başakşehir karşısında aldığımız puanın anlamlı hale gelebilmesi için Alanyaspor maçını kazanmamız gerekiyor” dedi. Ayrıca tedavisi devam eden Ahmet İlhan Özbek’te forma giyemeyecek. Başkent ekibi lige topladığı 26 puanla 13. Sırada yer alıyor. 

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Öte yandan gelecekler haftlarda Beşiktaş ve Galatasaray maçlarının hatırlatılması üzerine ise Özat, “ Bu maçlar bizim ekstra maçlarımız bu maçlarda kaybetmek kolay, kazanmak zor. Kim kimi üterse.  Önümüzde Alanya maçı var onu kazanmak çok önemli bizim için. Galatasaray karşısında da Beşiktaş Karşısında da elimizden geleni yapacağız. Bu takımlar bizim doğrudan rakibimiz değil. Yenilmezlik serisine de çok takılmıyorum. Bunlar eninde sonunda bir gün son buluyor yeneriz, yeniliriz.” diye konuştu. 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.