10 adet şiir kitabı 1 TL, 10 kitap alana ise %50 indirim

10 adet şiir kitabı 1 TL, 10 kitap alana ise %50 indirim

Demetevler’de yıllardır hizmet veren Gündüz Kitabevi, herkesin kitap okuması için farklı kampanyalara imza atıyor. 

Demetevler’de yıllardır hizmet veren Gündüz Kitabevi, herkesin kitap okuması için farklı kampanyalara imza atıyor. 

img_3313.jpg

İkinci el kitap fiyatları hayli uygun...

Örneğin, 5 TL’ye aldığınız bir kitabı okuduktan sonra getirip 25 kuruşa bir başkasıyla değiştirebiliyorsunuz. Kitabın fiyatı arttıkça, değişim bedeli de artıyor, buradaki en pahalı kitap zaten 20 TL. Farklı kategorilerde 10 kitap alana %50 indirim yapılırken, 10 şiir kitabı 1 TL’ye satılıyor.

Gündüz Kitabevi nerede?

Yenimahalle Demetevler’deki Gündüz Kitabevi, kitapseverlerin akınına uğruyor. Mahalledeki metro durağına yakın bir mesafede olan kitabevi, yaklaşık 100 metrekarelik dar ve uzun bir dükkânda hizmet vermesine rağmen, içinde farklı kategorilerdeki yüzbinlerce kitabı barındırıyor.

KİTAPLARDAN GEÇİLMİYOR…

Dar ve uzun olan dükkanda, kitapseverler adeta aradığı kitabı bulma yarışına giriyor. Yüzbinlerce kitap içerisinde iki kişinin dahi birlikte geçemediği koridorlarda kitap bulma telaşı yaşanıyor. Kitap dolu alanda genelde kitapseverlerin aradığı kitap biraz zor olsa da bulunabiliyor. Kitabevinde her bütçeye uygun kitabın bulunmasından dolayı özellikle burası öğrenci ve velilerin ilk adresi oluyor. İçeride öğrenci ders kitapları dahi bulunabiliyor. 

HER BÜTÇEYE UYGUN

Gündüz Kitabevi, herkesin aradığı kitaba uygun bir fiyata rahatlıkla ulaşabilmesi ve herkesin istediği kitabı okuyabilmesi için sürekli farklı kampanyalar düzenliyor. İşletme, müşterilerine çok cüzi bir fiyata kitap değiştirme imkanı da sağlıyor.

25 kuruşa kitap değiştirmek mümkün... Fiyatlar uygun...

Örneğin satış fiyatı 5 TL ve altı olan bir kitap 25 kuruş, 5 TL üzeri olan kitap 2 TL, 20 TL üzeri olan kitap 6 TL’ye değiştirilebiliyor. Ayrıca, şiir kitaplarının tanesi 25 kuruşa 10 şiir kitabı ise 1 TL’den satılıyor. Farklı kategorilerde 10 kitap alanlara ise yüzde 50 indirim imkanı sağlanıyor. İşletme “herkes kitap okusun” diye farklı kampanyalar da sunuyor. 

DAR VE LOŞ KORİDORLARDA KİTAP ARAMA ZEVKİ

Yenimahalle’de uzun yıllardır hizmet veren kitabevi ve sahaftan, vatandaşlar bir hayli memnun. Günde onlarca kişi ya kitap almak ya kitap değiştirmek ya da elindeki yazılı eserleri satmak için buraya uğruyor. Kitabevinin müşterileri, aradıkları kitaplara bütçelerini zorlamadan sahip olduklarını belirtiyor. Vatandaşlar, kitap okumak kadar dar ve loş koridorlarda yüz binlerce kitap arasında kitap aramaktan şikayetçi olmadıklarını aksine bu durumdan bir hayli zevk aldıklarını belirtiyor. 

sahaf-ali-gunduz.jpg

Devren satılık kiralık sahaf

Gündüz Kitabevi ve Sahaf İşletmecisi Ali Gündüz, insanların bütçelerini zorlamadan kitap sahibi yapmanın ve onlara bu konuda çeşitli imkanlar sağlamanın gayretinde olduklarını belirtti. Yüz binlerce kitabı bulunduğunu kaydeden Gündüz, uygun fiyatlara kitap sahibi olmak isteyen herkesi davet etti. Gündüz, sağlık sebeplerinden dolayı yıllardır büyük emeği olan kitabevi ve sahafı artık devretmek istediğini de söyledi.   

OSMAN AKDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum