Zafer Partili Başkan Yardımcısı kadına tramvayda fotoğraf şoku: Şuan karakoldayım

Zafer Partili Başkan Yardımcısı kadına tramvayda fotoğraf şoku: Şuan karakoldayım

Zafer Partili Başkan Yardımcısı bir kadının, bindiği tramvayda taciz edildiği ileri sürüldü. Nilsu Mutlu adlı Zafer Partili teşkilat yöneticisi, tacizciye yönelik video paylaşıp “Şuan karakoldayım” diye açıklama yaptı.

Ümit Özdağ liderliğindeki Zafer Partili Başkan Yardımcısı bir kadının, bindiği tramvayda taciz edildiği ileri sürüldü. Nilsu Mutlu adlı Zafer Partili teşkilat yöneticisi, tacizciye yönelik video paylaşıp “Şuan karakoldayım” diye açıklama yaptı.

Zafer Partisi Bursa Nilüfer Gençlik Kolları Basın ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı olduğu belirtilen Nilsu Mutlu adlı genç kız, x hesabından yaptığı paylaşımda, Antalya’da bindiği tramvayda başka bir yolcu tarafından gizlice fotoğrafının çekildiğini, bu kişiyi suçüstü yaptıklarını, şahsın telefonundan fotoğraflarının çıktığını iddia etti.

"ŞUAN KARAKOLDAYIM"

Zafer Partili Nilsu Mutlu x hesabından yaptığı paylaşımda “ŞUAN KARAKOLDAYIM. Antalya tramvayda, fotoğrafta gördüğünüz sapık … çocuğunu … fotoğrafını çekerken yakaladık telefonundan 4-6 tane fotoğraf çıktı ve … … olduğunu fark edince polis çağırdık. Videosunu paylaşacağım çok sinirliyim.” ifadelerini kullandı.

ZAFER PARTİSİ DE PAYLAŞTI

Nilsu Mutlu'nun bu iddiası Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığı tarafından da paylaşıldı. Zafer Partisi Bursa Nilüfer İlçe Başkanlığı’nın resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Nilsu Mutlu'nun iddialarına atıfla “Türk kadının rahat yaşayabileceği Türkiye'den iyice uzaklaştık. Devlet adalet ve güvenliktir, sağlayamıyorsunuz! Çok geçmiş olsun” denildi.

Paylaşımda ayrıca şöyle denildi: "Antalya tramvayda ahlaktan yoksun tacizci bir şahıs, Bursa Teşkilatımızdan kız arkadaşımızın fotoğraflarını çekerek uygunsuz hareketlerde bulunuyor. Giydiği kıyafeti bahane eden zihniyete açıkça; Toplumun içinde hayvanlara dahi insanlık dışı sapkınlıkla cinsel saldırıda bulunan, sokak ve toplu taşıma araçlarında kız kardeşlerimizin, kadınlarımızın güvenli gezmelerini engelleyen hastalıklı zihniyete karşı hem gelecek nesillerimiz hem de kendi vatandaşlarımız için derhal önlem alınmalıdır.
Olayın hukuki süreçte takipçisiyiz !"

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.