Yossi Kohen kimdir? Yossi Kohen nereli ve kaç yaşında?

Yossi Kohen kimdir? Yossi Kohen nereli ve kaç yaşında?

Yossi Kohen kimdir? Yossi Kohen nereli ve kaç yaşındadır? sorularının cevabı merak ediliyor. Yossi Kohen’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Yossi Kohen kimdir? Yossi Kohen kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor.

Yossi Kohen kimdir? Yossi Kohen nereli ve kaç yaşındadır? sorularının cevabı merak ediliyor. Yossi Kohen’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Yossi Kohen kimdir? Yossi Kohen kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Yossi Kohen’in biyografisini haberimizde derledik...

Yossi Kohen’in hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Yossi Kohen kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

Yossi Kohen Kimdir?

Yossi Kohen, 1961 senesinde aslen Müslüman Filistin topraklarında bulunan Kudüs'te dünyaya geldi.

1982 senesinde İsrail Gizli Servisi Mossad bünyesine dahil oldu. Mossad bünyesinde katıldığı bazı operasyonlardan dolayıİsrail Savunma Ödülü aldı.

2013 senesinin Ağustos ayında İsrail Ulusal Güvenlik Danışmanı ve Ulusal Güvenlik Konseyi Başkanı olarak çalışmaya başlayan Kohen, 2015 senesinin Aralık ayında da Mossad direktörü olarak atandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.