Yine elektrik, yine ölüm!

Yine elektrik, yine ölüm!

Bursa’da patlayan su borusunu tamir etmeye kalkan vatandaş, elektrik tellerine dokununca akıma kapıldı. Talihsiz vatandaş hayatını kaybetti.

Bursa’da elektrik akımına kapılan bir kişi yaşamını yitirdi. Olay, Gürsu ilçesine bağlı Ericek Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Ferhat Damar tarlaları sulamaya yarayan borulardan birinin çatlaması ve su kaçırması üzerine yanına aldığı iki arkadaşı ile tamire gitti.

Boruyu tamir etmek istediği sırada ayağı kayan Damar, tutunmak için bir şey bulamayınca vananın hemen yanında bulunan bir istasyonun koruma demirlerine tutundu.

Koruma tellerinde elektrik olması sonrası akıma kapılan bir çocuk babası ağır yaralandı.

DAKİKALARCA KALP MASAJI YAPILDI

Koruma tellerine iki elle sarılan Ferhat Damar, olay yerinden tesadüfen geçen jandarma ve arkadaşlarının yardımıyla vananın bulunduğu alandan çıkartıldı.

Arkadaşları bir yandan Damar’a müdahale etti bir yandan da durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kalbi duran Damar’a dakikalarca kalp masajı yaptı. Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Damar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.