Yıldız Gençlik Teşkilatı çalışmalarına devam ediyor

Yıldız Gençlik Teşkilatı çalışmalarına devam ediyor

Yaptıkları çalışmalarla ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olan Yıldız Gençlik Teşkilatı çalışmalarını gazetemize anlattı. Bu kış da “Yetim Gülerse Dünya Güler” mantığı ile çalışan yardım kurumu ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmadı.

Altındağ’da 2 sene önce kurulan Yıldız Gençlik Teşkilatı, kurulduğu günden bu zamana kadar ihtiyaç sahibi ailelerin yanında her daim olmaya çalışıyor. Yetim ve öksüz çocuklarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamak adına çalışan teşkilat yine yetimlerin yüzünü güldürdü. Yıldız Gençlik Teşkilatı’nın çalışmaları ile yetim ve öksüz çocuklarımızın bayram kıyafetleri, okul kıyafetleri ve kırtasiye ihtiyaçlarını, kış aylarında da kaban, bot kazak pantolon ihtiyaçlarını karşılamak adına gönüllü üyeleri ile çalışmaya gayret gösteriyor. Ankara genelinde çalışmalarına devam eden yardım kurumu Yıldız Gençlik Teşkilatı şuana kadar yaptıkları çalışmaları gazetemize anlattı.

yildiz-genclik1.jpg

228 ÇOCUK GİYDİRİLDİ

Yoksul vatandaşlara yardımda bulunan Yıldız Gençlik Teşkilatı gazetemize yaptığı açıklamalarda şu hususlara değindi; “Teşkilat olarak, Ramazan ayında yine ailelere gıda kolisi ve çocuklarımıza bayramlıklarını hediye ederek mutluluklarına ortak olduk. Şuan da aralık ayında başlattığımız kaban, bot, kazak, pantolon gibi çocuklarımızın temel ihtiyaçlarını karşılıyoruz. 228 çocuğumuzun giydirme işlemi tamamlandı ve 58 çocuğumuzun kıyafetlerini de teslim edeceğiz. Bu çocuklarımızın Altındağ, Keçiören, Mamak, Pursaklar ve Yenimahalle de takibini yaptığımız evlatlarımız” ifadelerini kulandılar.

2-198.jpg

“TÜRK BEKLENENDİR”

Yardım kurumu yapılan açıklamada şöyle devam etti; “Yardımları yaparken tedarik noktasında, ailelerimiz arkadaşlarımız ve gönül dostlarımız her daim yanımız da bizimle birlikte oldu. Önceden belirttiğimiz gibi yineleyerek söylüyoruz; hiç bir siyasi parti, siyasetçi ve belediyeden nakdi destek almadık, almayacağız da. Yine hiç bir zaman bir cemaate, tarikata veya siyasi kuruluşa bağlı olmadan bu yardımlarımızı devam ettireceğiz. Türk beklenendir ve beklediğinde gelendir. Mazluma, darda kalmışa el uzatan, uzattığı eli bir daha bırakmayandır. Ne güzel bir mutluluk ki: bunları yapabilme gücü kuvveti hiç bir zaman eksilmedi. Allah bizi hiç darda da koymadı. İyilik biriktirenlerin yolu daima açıktır. Yeni projelere ile buluşabilmek duasıyla” diyerek sözlerine son verdiler.

Salih Çifci/ İLKSAYFA-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.