Yıldız Gençlik Teşkilatı iftar yemeğinde şehit ve gazi aileleriyle buluştu

Yıldız Gençlik Teşkilatı iftar yemeğinde şehit ve gazi aileleriyle buluştu

Yıldız Gençlik Teşkilatı Başkanı Eren Algün ve yönetimi bu yıl ikincisinin düzenlendiği iftar yemeğinde şehit ve gazi ailelerini ağırladı.

Düzenlenen iftar yemeğine AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayı Kurtcan Çelebi, Pursaklar önceki dönem Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Yeniden Refah Partisi Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Cengiz Zor ve birçok siyasi isim katıldı.

Yeniden Refah Partisi Ankara 1.Bölge Milletvekili adayı Cengiz Zor iftar programının öncesinde konuşmalarını gerçekleştirdi. Protokolü ve misafirleri selamladıktan sonra Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. İftar öncesi konuşmalarını gerçekleştiren bir diğer isim önceki dönem Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, geleceğin teminatı gençlerdir vurgusu yaparak “Bu yönetimde görev alan değerli kardeşlerime başarılar diliyorum, hepsinden Allah razı olsun. Bayramınız şimdiden mübarek olsun hepiniz Allaha emanet olun” şeklinde konuştu.

yıldız gençlik milletvekili adayları

GURUR DUYUYORUZ

Protokol konuşmacılarından AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayı Kurtcan Çelebi, iftara katılan misafirlerin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak Yıldız Gençlik Teşkilatına bu davetlerinden dolayı teşekkür etti. Konuşmalarına devam eden Çelebi “Teşkilatın yaptıkları çalışmalar ile gurur duyuyoruz. Yıldız Gençlik Teşkilatı vatanını milletini seven bir teşkilattır. Ya devlet başa ya kuzgun leşe şiarını edinmiştir. Hepinizi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

yıldız gençlik şehit ve gaziler

DÜSTURUMUZ BUDUR

Son olarak misafirleri ve protokolü selamlayan Yıldız Gençlik Teşkilatı Başkanı Eren Algün konuşmacılara ve katılımcılara teşekkür ederek “Hepiniz buralara zahmet vererek geldiniz. Kısaca demek istediğimiz şudur ki biz; Yıldız Gençlik Teşkilatı olarak gerek deprem bölgesinde gerek Ankara sınırları içerisinde yaptığımız faaliyetlerde ihtiyaç sahiplerinin zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak üzere seferber olduk. Her zaman ki düsturumuz budur. Cümlenizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum sağlıcakla ve dua ile hayırlı akşamlar. Ölmez sağ kalırsak iftar yemeğimizin daha büyüğünü seneye de yapacağız” sözleri ile konuşmalarını sonlandırdı.

yıldız gençlik iftar yemeği

HERHANGİ BİR CEMAATE BAĞLI DEĞİLİZ

Ayrıca gazetemize konuşan Eren Algün “2021 yılının mart ayında kurulan bir teşkilatız. Ankara Altındağ merkezliyiz herhangi bir siyasi kuruma, kuruluşa ve herhangi bir cemaate bağımlı değiliz. Gönüllü olan dostlarımızın bir araya gelmiş olduğu cevval bir gençliğin ya devlet başa ya kuzgun leşe diyerek yola çıktığı bir oluşumuz. Biz Ankara Valiliği ve Dernekler Masası tarafından da örnek gösterilen ve gayet iyi bilinen bir sivil toplum kuruluşuyuz. Yaptığımız çalışmaları Allah rızası için yapıyoruz ve Allah rızası için de yapmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.