Yenimahalle'de açık hava sinemaları başlıyor

Yenimahalle'de açık hava sinemaları başlıyor

Yenimahalle Belediyesi’nin sıcak yaz akşamlarını keyfe dönüştürdüğü geleneksel hale gelen “Açık Hava Sinema Gösterimleri” başlıyor.

Yenimahalle Belediyesi’nin sıcak yaz akşamlarını keyfe dönüştürdüğü geleneksel hale gelen “Açık Hava Sinema Gösterimleri” başlıyor. Her yıl binlerce ilçe sakinini sinema keyfi ile buluşturan Yenimahalle Belediyesi, bu yıl da ilçenin 17 farklı noktasında açık hava sinema gösterimi düzenleyecek.

Yenimahalle Belediyesi Açık Hava Sinema Gösterimlerinde yönetmenliğini Kıvanç Baruönü ve senaristliğini Gupse Özay’ın yaptığı komedi türündeki “Lohusa” filmi izleyici ile buluşuyor. Gupse Özay, Onur Gürçay ve Hazal Türesan, Esra Ruşan ve Elif Nur Kerkük gibi sevilen oyuncuların yer aldığı filmde yeni çocuk sahibi olan Burcu ve Onur çiftinin ilk kırk gün boyunca başlarından geçen komik olaylar ve yaşanılan zorluklar mizah yüklü bir dille izleyiciye aktarılıyor.

2-004.jpg

SİNEMA KEYFİ

Yenimahalle’de Açık Hava Sinema Günleri, 22 Temmuz Pazartesi günü Şentepe Abdurrahman Oğultürk Kapalı Pazar Yerinden gösterimlere start verecek. İlçenin dört bir yanında vatandaşları yaz akşamlarında sinema keyfinde bir araya getirmeyi planlayan gösterimler; Serhat Kapalı Pazar Yeri, Barış Mahallesi Abdi İpekçi İlkokulu, Çamlıca Mahallesi Pazar Yeri, Batıkent Murat Karayalçın Kent Meydanı, Uğur Mumcu Mahallesi Andaç Pazar Yeri, Şentepe Şehit Mahmut Özdemir İlkokulu, Ragıp Tüzün Parkı gibi 17 farklı noktada 26 Ağustos Pazartesi gününe kadar devam edecek.

1-006.jpg

KÜLTÜR SANAT FESTİVALİ

Vatandaşları kültür ve sanat etkinliklerinde bir araya getirmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle Belediyesi olarak yıl boyunca tiyatro ve sinema başta olmak üzere birbirinden farklı kültürel etkinliği yurttaşlarımız için düzenliyoruz. Yenimahalle birlik, beraberliğin ve kardeşliğin ilçesidir. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz açık hava sinema gösterimlerinde vatandaşlarımız keyifli bir yaz akşamı geçiriyor, birbiriyle kaynaşıyor. Bunun yanında sinemaya gitme fırsatı bulamayan binlerce insanımız bu gösterimler sayesinde sinema keyfini kendi mahallesinde yaşama şansını buluyor. 7’den 70’e tüm yurttaşlarımızı açık hava sinema gösterimlerine bekliyoruz” dedi.

Kaynak:gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.