Yeniden Refah’tan özür paylaşımı: “Hakkınızı helal edin”

Yeniden Refah’tan özür paylaşımı: “Hakkınızı helal edin”

Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul Fatih Belediye Başkan adayı Halit Özkarataşlıoğlu'nun göçmenleri hedef alan paylaşımı için parti tarafından özür dilendi.

Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul Fatih Belediye Başkan adayı Halit Özkarataşlıoğlu'nun göçmenleri hedef alan paylaşımı için parti tarafından özür dilendi. Partinin Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Müjdeci imzalı açıklamada, "İslami ve insani hassasiyetleri yüksek bir anlayışa mensup Milli Görüşçüler olarak söz konusu paylaşımı görür görmez harekete geçerek yayından kaldırılmasını sağladık" ifadelerine yer verildi.

1-008.jpg

ÖZÜR DİLENDİ

Açıklamada, "Fatih İlçe Başkanlığımızın sergilediği söz konusu yaklaşım partimizin göç ve mülteciler konusundaki resmi görüşünü ve 500 bine yakın üyemizin konuya ilişkin genel kanaatini yansıtmamaktadır" denilerek paylaşımın parti görüşlerini yansıtmadığı vurgulandı.

Yeniden Refah Partisi olarak mazlumlara yardım etme geleneğini sürdüreceklerini belirten metinde, "Tasvip etmediğimiz ve derhal yayından kaldırttığımız video sebebiyle şayet kalbi kırılan kardeşlerimiz varsa yine de özür diler haklarını helal etmelerini dileriz" ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.