Yeniden Refah Partisi Pursaklar Adayı Bayram Baş: Büyük bir çıkış bekliyoruz

Yeniden Refah Partisi Pursaklar Adayı Bayram Baş: Büyük bir çıkış bekliyoruz

Gazetemize konuşan YRP Pursaklar Belediye Başkan Adayı Bayram Baş, “Yerel seçimlerde büyük bir patlama, büyük bir çıkış bekliyoruz. Refahlı belediyecilikte, ne rantçı, ne örgütçü, ne de heykelci olacağız” dedi.

İlk defa yerel seçimlerde oy pusulasında yer alacak Yeniden Refah Partisi, başkentteki ilçelerde çıkardığı adaylarla dikkatleri üzerine çekiyor. Gazetemize özel açıklamalarda bulanan Yeniden Refah Partisi Pursaklar Belediye Başkan Adayı Dr. Bayram Baş, “Amacımız üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil. Genel anlamda partimize ve biz adaylara bir yönelim, sevgi ve teveccüh söz konusu. Yerel seçimlerde büyük bir patlama, büyük bir çıkış bekliyoruz” dedi.

bayram-bas.jpg

“5 YILLIK HİZMETE TALİBİZ”

Yeniden Refah Partisi Pursaklar Belediye Başkan Adayı Dr. Bayram Baş, Refahlı belediyecilikte, ne rantçı, ne örgütçü, ne de heykelci olacaklarını söyleyerek rant kapılarını kapatacaklarını belirtti. İhalelerin şeffaf olacağını dile getiren Baş, şunları aktardı:

“Bir defa rant işini bir tarafa bırakacağız. Kayırmacı sistemi bir tarafa bırakacağız. Belediyenin ve halkın menfaatleri için olması gereken neyse o olacak. İkincisi heykelci yani tek yapılan işin heykel olduğu bir hizmet anlayışı da bize uygun değil. Üçüncüsü de biz terör örgütleriyle bağlantısı olan, kim olursa olsun bizim onlarla ve herhangi bir münasebetimiz söz konusu olamaz. Biz milli manevi duygulara sahip ve belediyenin malını bir beytülman olarak gören, hakikaten Hazreti Ömer adaletiyle bu belediyeyi yönetecek ekipler kurarak, 5 yıllık hizmete talip olduk.”

yeniden-refah.jpg

“BÜYÜK BİR ÇIKIŞ BEKLİYORUZ”

Baş, seçimlerde sandıklarda büyük bir patlama beklediklerini söyledi. Genel anlamda partiye ve kendilerine bir yönelim, sevgi ve teveccühün söz konusu olduğunun altını çizen Baş, “Burada insanlar bizi tanıyor. Yerli bir aday olarak çıktık, kabul de gördük. İnsanlar bizim doğruluğumuza ve dürüstlüğümüze atıfta bulunarak destek oluyorlar. Bölgede de ağırlığı olan, etkisi olan, nüfusu olan, sevilen, sayılan insanların aday gösterilmesi tabi bu konuda bizim biraz daha göz önüne çıkmamıza sebebiyet verdi. Ben Pursaklar'ın hem sokak hem mektebinden gelmiş, esnaflık yapmış, dernekçilik yapmış, bölgenin demografik yapısına da iyi bilen birisiyim. Öyle olunca da yerel seçimlerde büyük bir patlama, büyük bir çıkış bekliyoruz” şeklinde konuştu.

ikili.jpg

“BİZ YANLI OLMAYACAĞIZ”

Vatandaşlarla tek yumuk olarak, sorunları her beraber çözüme kavyuşturacaklarını dile getiren Baş, “Pursaklar'la alakalı çalıştığım birçok mesele var. Sıkıntıları biliyorum fakat her şeyi biliyorum diyemem. Bir problem varsa, o problemi çözmeye yönelik kişiler bir araya toplanıp kararı hep birlikte vereceğiz. Amacımız üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil. Genel anlamda hedefimiz ve kaidemiz bu. Yani şimdi birçok sıkıntılı mesele var ihtilaflı mesele var. Biz yanlı olmayacağız. Olması gereken neyse onu milletimizin çıkarları doğrultusunda gerçekleştireceğiz” ifadelerine yer verdi.

yeniden.jpg

“KİMSE MAĞDUR OLMAYACAK”

“Belediyede kişiler nasıl konumlanması gerekiyorsa, kimseyi mağdur etmeden hakkı tutarak, hakkı savunarak olması gereken imkânlarla bir pozisyon, bir rol alacak” diyen Baş, sözlerine şu cümlelerle noktaladı:

“Kimse mağdur olmayacak. Ben bir işçinin katkısı ne olursa olsun, statüsü ne olursa olsun 30 bin liradan aşağı bir maaş almasını çok doğru bulmuyorum. Gelip belediye gerekirse birtakım imkânlar oluşturacak. Belediye işçilerini memnun edeceğiz. Kafasında geçim derdi olan bir işçinin çok sağlıklı, çok sıhhatli çalışacağına da imkân vermiyorum. Ben bu doğrultuda işçilerimize de buradan müjde vermek isterim. Belediye başkanı olduğumda bu düşünceyle hareket edeceğim.”

Kaynak:Rüveyda Aslıipek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum