Yeni Yüzyıl Partisi'nin Ankara'daki üye sayısı 3 bini geçti

Yeni Yüzyıl Partisi'nin Ankara'daki üye sayısı 3 bini geçti

Yeni Yüzyıl Partisi Kadın Kolları Başkanı Yasemin Meydan, teşkilatlanma sürecinin hızla ilerlediğini belirterek, Ankara'da 3 bin üyeyi geçtiklerini ifade etti.

Geçtiğimiz şubat ayında kurulan Yeni Yüzyıl Partisi’nin Kadın Kolları Genel Başkanı Yasemin Meydan, düzenlediği basın toplantısında Ulus gazetesinden Mert Çebişci'nin sorusu üzerine teşkilatlanma süreci ile ilgili bilgi verdi. Meydan, “Hem Ankara’da hem de diğer illerimizde oldukça güzel bir ivme ile devam ediyoruz. Sadece Ankara’da 3 bin üyeyi geçtik” dedi. Yeni Yüzyıl Partisi olarak Türkiye'yi evrensel değerlerle donatılmış ve hukukun üstünlüğüne dayalı bir ülke olarak görmek istediklerini belirten Meydan, “Herkes için eşit fırsatlar sağlayarak ülkemizin tüm bireylerini kucaklamak için geliyoruz” diye konuştu.

yasemin-meydan.jpg

SEÇİMLERE HAZIRLANIYORUZ

Yeni Yüzyıl Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Yasemin Meydan, teşkilatlanma sürecinin hızla devam ettiğini belirterek, “Hem Ankara’da hem de diğer illerimizde oldukça güzel bir ivme ile devam ediyoruz. Sadece Ankara’da 3 bin üyeyi geçtik. Bu konuda teşkilat başkanlarımız da özveri ile çalışarak bize destek oluyorlar.

147 partinin içinde 44’üncü sırada bulunuyoruz. Vatandaşlarımız yeni partiler, yeni kucaklaşma ve yeni insanlar istiyor. Siyasette yüzler 10-20 yılda bir değişmiştir. En iyi vaatlerinizi yerine getirseniz bile uzun süreç içerisinde yıpranıyorsunuz. Şu anda da mevcut iktidar böyle bir süreçte bulunuyor. Biz de bu süreç içerisinde teşkilatlanmamıza son hızla devam ederek bir sonraki seçimlerde Yeni Yüzyıl Partisi olarak yer almayı hedefliyoruz” dedi.

scaf.jpg

KUCAKLAMAK İÇİN GELİYORUZ

Yeni Yüzyıl Partisi'nin hedeflerini ve vizyonunu söyleyen Yasemin Meydan, “Türkiye'yi evrensel değerlerle donatılmış, hukukun üstünlüğüne dayalı ve kalkınmış bir ülke olarak görmek istiyoruz. Amacımız; insan haklarına saygı, adalet ve demokratik ilkeleri temel alarak yükselen bir gelecek vaat eden bir toplum oluşturmak. Birlik ve beraberlik içinde herkesi kucaklayan adil ve insan odaklı bir geleceğe taşınmayı ilke edinmiş bulunuyoruz. Bu doğrultuda, herkes için eşit fırsatlar sağlayarak ülkemizin tüm bireylerini kucaklamak için geliyoruz” şeklinde konuştu.

aile-yapisi-onemli.jpg

AİLE YAPISI ÖNEMLİ

Yeni Yüzyıl Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Yasemin Meydan, geniş aile kavramına önem verdiklerini ifade ederek, “Ailelerin birliğini önemsiyoruz. Özellikle kötü yola yönelen gençlerimizin çoğunun, bölünmüş ve parçalanmış aile yapısı içerisinde büyüdüğünü görüyoruz. Bu parçalanmışlığın önüne geçebilmek için aile yapısını sağlamlaştıracak sosyal sorumluluk projelerinin artmasını önemli buluyoruz. Bununla birlikte gençler, engelliler ve spor ile ilgili projelerimiz var. Ailenin fertlerini olumsuz etkileyen koşullar ile ilgili çalışmalarımız ve projelerimiz bulunuyor. Bu projeler ile toplumumuzun aile yapısını daha da güçlendirmeyi ve bozuk aile yapısının yarattığı kötü sonuçları ortadan kaldırmak istiyoruz” dedi.

Kaynak:Ulus gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.