Yeni uygulama başladı: Herkes bayram edecek!

Yeni uygulama başladı: Herkes bayram edecek!

18-45 yaş arasında olan herkese müjde geldi. Yeni uygulamayla birlikte nakit ihtiyacı olan herkese destek var.

18-45 yaş arasında olan herkese müjde geldi. Yeni uygulamayla birlikte nakit ihtiyacı olan herkese destek var.

Nakit ihtiyacı olanlar için ekim ayının ilk günlerinde büyük kampanyalar başladı. Bankalar, vatandaşların acil paraya olan ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla faizsiz kredi ve faizsiz taksitli nakit avans fırsatlarını duyurdu. 1 Ekim de başlayan yeni kampanyalar kapsamında 45 yaş altı ve 18 yaş üstü olan herkes başvuru yapabiliyor. Özellikle dikkat çeken kampanya Halkbank’tan geldi. Kamu bankası, 60 aya kadar vadeli ve 12 ay anapara ödemesiz girişimci kredisi sünüyor. İşte nakit paraya sıkışanlar, yeni iş kurmak isteyenler için Halkbank’ın yeni faizsiz girişimci kredi fırsatı.

60 AYA KADAR VADELİ BİR YIL GERİ ÖDEMESİZ KREDİ

Kamu bankalarından Halkbank, nakit ihtiyacı olanlar için yeni bir kredi kampanyasını daha duyurdu. Halkbank’ta 60 aya kadar vadeli girişimci kredisi var. Üstelik Halkbank’ın yeni girişimci kredisi kampanyasında 12 ay geri ödemesiz dönemde bulunuyor. Yani bir yıl geri ödeme yapmadan Halkbank’tan 250.000 TL’ye kadar girişimci kredisi kullanabilirsiniz.

HALKBANK 250.000 TL GİRİŞİMCİ KREDİSİ ŞARTLARI

Halkbank tarafından hazırlanan yeni girişimci kredisinde başvuru şartları belli oldu. 18 yaş üstü ve 45 yaşını aşmamış kişiler girişimci kredisi için başvuru yapabiliyor. 250.000 TL limitli verilecek faizsiz girişimci kredisinde en az ilkokul mezunu olmak ve yeni bir iş kurmak için adım atmak gerekiyor. Ayrıca bankalarda kredi notunuzun en az 1500 puan ve üstü olması şartı da aranıyor. Kampanyaya dahil olmak isteyenler, 60 ay vadeli ve bir yıl geri ödemesiz tam 250.000 TL kredi alabiliyor.

HALKBANK GİRİŞİMCİ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Halkbank’ta sunulan girişimci kredisi kampanyasından faydalanmak isteyenler başvuru işlemlerini doğrudan banka şubelerinden yapabiliyor. Ayrıca kamu bankası Halkbank’ta girişimci kredisine ek olarak bir çok farklı özel kredi kampanyası bulunuyor. Örneğin unutulmaya 100 tutmuş meslekler için esnaf kredisi veriliyor. Halkbank‘ın kampanyaları Ekim ayı sonuna kadar devam edecek. Bir çok farklı kredi seçeneği bulunan Halkbank‘tan güncel bilgileri takip etmek istiyorsanız bankanın web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Kampanya için son başvuru tarihi 31 Ekim kaçırmadan başvurunuzu yapabilirsiniz.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.