Yeni Kırşehir Valisi Kaman’a geldi; ilk o aileyi ziyaret etti

Yeni Kırşehir Valisi Kaman’a geldi; ilk o aileyi ziyaret etti

Çiçeği burnunda Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek, hafta sonu Kaman’daydı. Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek, Kaman'da son derece anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz ay Kırşehir Valiliği görevine atanan Murat Sefa Demiryürek, hafta sonu Kaman’daydı. Bu Kaman’a resmi olarak ilk gelişi olan çiçeği burnunda Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek, son derece anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Demiryürek, 2019 yılında Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde şehit olan P. Uzm. Çvş. Zekeriya Zencirli'nin Kaman’da babaocağını ziyaret ederek, şehidimizin ailesine bağsağlığı dileğinde bulundu.

kirsehir-valisi-kaman-sehit-ziyaret.jpg

HÜKÜMET KONAĞI HAKKINDA BİLGİ ALDI

Göreve başlamasına müteakiben ilçe ziyaretlerine devam eden Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek, ilk olarak Kaman Hükümet Konağı’nda incelemelerde bulundu; Kaymakam Nurullah Kaya'dan ilçede devam eden yatırımlar ve yürütülen çalışmalara dair genel bilgi aldı.

HERKESİ KUTLADI

11-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Kaman Ceviz Festivali kapsamında açılan stantları da gezen Vali Demiryürek, “Bugün güzide ilçelerimizden olan Kaman ilçemizi ziyaretimizde, verimi ve kalitesiyle marka haline gelen, aynı zamanda coğrafi işaretli ürünlerimizden biri olan Kaman Cevizinin yanı sıra ilçemize özgü yerel kültürel değerlerin tanıtılması amacıyla kutlanan 33. Kaman Ceviz Festivali kapsamında açılan stantları gezdik. Ülkemizin çeşitli bölgelerinden ve ilimizden birçok misafirin katılımıyla kurulan stantlarda vatandaşlarımıza hayırlı işler diledik. Tüm esnaflarımıza bol ve bereketli kazançlar diliyor, başta Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız olmak üzere festivalin düzenlenmesinde emeği geçen herkesi kutluyorum. Bugün ayrıca, ilçede devam eden yatırımları da gezerek yetkililerden bilgi aldık.” dedi.

kaman.jpg

ŞEHİT AİLESİNİ UNUTMADI

Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek, Kaman’da yapımları devam eden Aile Sağlığı Merkezi ile Kaman Öğretmenevi inşaatlarında da incelemelerde bulundu. Vali Murat Sefa Demiryürek, Kaman ziyaretinde şehit ailesini de unutmadı. 2019 yılında Hakkari/Şemdinli'de şehadete eren Şehidimiz P. Uzm. Çvş. Zekeriya Zencirli'nin Kaman’da babaocağını ziyaret ederek, şehidimizin ailesine bağsağlığı dileklerinde bulundu. Vali Demiryürek “Aziz Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şehit ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.