Yeni Kabinede devam edecek 4 banko isim

Yeni Kabinede devam edecek 4 banko isim

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine’de değişiklik olabileceğine ilişkin açıklamasının ardından kulisler hareketlendi. Abdulkadir Selvi, yeni Kabine'de yer alacak 4 banko ismi yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kabine’de değişiklik olabileceği yönündeki açıklamasının ardından üç ayrı kabine listesinin olduğu öne sürüldü.

Hürriyet Yazarı Abdulkadir Selvi, tüm listelerde 4 banko ismin olduğunu yazdı. “Mehmet Şimşek, Hakan Fidan, Yaşar Güler ve Murat Kurum banko isimler” diyen Selvi, onların dışında bir listede Sağlık Bakanı olduğunu, diğer listede ise İçişleri Bakanının yer aldığını ileri sürdü.

HARCAMAK İSTEDİKLERİ BÜROKRATLAR

Bazı listelerde genel merkezden kimse olmadığını ifade eden Abdulkadir Selvi, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bazı listelerde genel merkezden bir iki isim yer alıyor. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin durumu da aynı. Listeye göre Külliye’den giren sayısı değişiyor. Harcamak istedikleri bürokratların adlarını da listeye yazanlar yok değil. Bazı isimler ise her Kabine listesinin demirbaşı ama şimdiye kadar bir türlü gerçek Kabine’ye giremediler.”

Selvi, yazısını “kulislerde dolaşan listeler doğru değil. Bu iş bakan toto ile değil Erdoğan’ın tercihi ile oluyor” sözleriyle sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.