Yeni Çamoluk Otomotiv kimin, ne kadar bağış yaptı?

Yeni Çamoluk Otomotiv kimin, ne kadar bağış yaptı?

8 tv kanalında yayınlanan depremzedelere yardım kampanyasında Yeni Çamoluk Otomotiv’in ne kadar bağış yaptığı ve kimin olduğu merak ediliyor. Peki, Yeni Çamoluk Otomotiv kimin, ne kadar bağış yaptı? İşte detaylar:

Depremzedelere yardım kampanyasında Yeni Çamoluk Otomotiv’in yaptığı bağış gündeme oturdu. Sosyal medyada Yeni Çamoluk Otomotiv tt oldu. Peki, Yeni Çamoluk Otomotiv kimin, ne kadar bağış yaptı? İşte yanıtlar:

YENİ ÇAMOLUK OTOMOTİV NE KADAR BAĞIŞ YAPTI?

Türkiye’nin önde gelen 8 tv kanalı ve 500 radyo ortak yayınında depremzedelere destek için AFAD ve Kızılay’a bağış toplanıyor. Ortak yayına telefonla katılan isimler bağış miktarlarını canlı yayında söylüyor. Yeni Çamoluk Otomotiv de bu yayına katılarak bağışta bulundu.

Canlı yayına Yeni Çamoluk Otomotiv sahibi öncelikle 50 milyar lira bağış yaptığını söyledi. Ancak sonradan tekrar bağlanarak miktarı 50 milyon tl olarak düzeltti.

yeni çamoluk otomotiv tarafından bağış yapılan stüdyo

YENİ ÇAMOLUK OTOMOTİV KİMİN?

Yeni Çamoluk Otomotiv’in sahibi Hamit Duras’dır. Canlı yayında yaptığı bağışla sosyal medyanın gündemine oturan Hamit Duras canlı yayında kurumu adına önce 50 milyar tl bağışladığını söyledi. Daha sonra düzeltme yaparak miktarı 50 milyon lira olarak değiştirdi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.