Kara para aklama iddialarıyla gündemden düşmeyen ve ardından tutuklanan Polat ailesi, ülkemizde günlerce gündem olmuştu. Cezaevinde olan Polat çifti hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.
Yeni avukatı açıkladı: “Dilan Polat cezaevinde çok ağlıyor”


Lüks yaşantılarını sosyal medyadan paylaşmaktan çekinmeyen Polat ailesi, 5 Kasım günü kara para aklama iddialarıyla gözaltına alınmıştı.

Dilan Polat- Engin Polat çiftinin yeni avukatı Hüseyin Kaya, Nevşin Mengü’nün yayınına katıldı. Dilan Polat’ın cezaevi günleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Kaya, Polatlara okumaları için kitaplar gönderdiğini açıkladı.

Yeni Avukat Hüseyin Kaya katıldığı programda, Dilan Polat ve Engin Polat'a kara para suçlamasının yöneltilmediğini, suçlamaların tamamen vergiyle alakalı olduğunu dile getirdi.

Hüseyin Kaya, Dilan Polat’ın cezaevinde çok zor günler geçirdiğini dile getirirken, neredeyse her gün ağladığını açıkladı.

Dilan Polat’a cezaevinde okuması için kitaplar gönderdiğini belirten Kaya, 'Oğuz Atay'dan Tutunamayanlar, Viktor Emil Frankl- İnsanın Anlam Arayışı ve yine aynı yazardan birkaç tane daha kitap gönderdim. Tekrar dışarı çıktığınızda böyle yaşamak yok dedim. Kitapları bitirmezlerse ziyarete gitmeyeceğim” ifadelerini kullandı.

