Yemeksepeti nerede pizza dağıtacak? Dominos pizza mı dağıtacak? Yemeksepeti depremzedelere ne kadar bağışladı?

Yemeksepeti nerede pizza dağıtacak? Dominos pizza mı dağıtacak? Yemeksepeti depremzedelere ne kadar bağışladı?

Maraş’ta meydana gelen deprem sonrası yardım kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. İnsanlar için Yemeksepeti’de bir adım attı. Peki, Yemeksepeti nerede pizza dağıtacak? Dominos pizza mı dağıtacak?

Yemeksepeti depremzedelere ne kadar bağışladı? Domino’s depremzedelere ne kadar bağışladı?

Maraş’ta meydana gelen deprem sonrası yardım kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. Ülkemizi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin açtığı yaraları sarmak için çeşitli yardım projeleri gerçekleştiren Yemeksepeti ve Domino’s’un, Kızılay koordinasyonunda hayata geçirdiği işbirliği kapsamında, bölgedeki depremzedelere 30.000 pizza bağışlanması çalışmalarına başlandı. Peki, Yemeksepeti nerede pizza dağıtacak? Dominos pizza mı dağıtacak? Dominos ne zaman pizza dağıtacak? İşte detaylar:

domis.jpg

YEMEKSEPETİ NEREDE PİZZA DAĞITACAK?

Türkiye’nin hızlı yemek ticaret platformu Yemeksepeti ve Türkiye’nin en sevilen pizza markalarından biri olan Domino’s Pizza, herkesi yasa boğan deprem afetinden etkilenen insanlarımızın yanında olmak için uygulamaya soktukları çalışmalara, özel bir anlaşma kapsamında bir yenisini daha ekledi. Deprem bölgesinde zorlu koşullar altında yaşam mücadelesi veren insanlara ve bölgede arama kurtarma faaliyeti yürüten kahramanlara yemek yardımı için hayata geçirilen işbirliği kapsamında, Türk Kızılay’ı ile işbirliği içerisinde bir ay boyunca her gün 1.000 pizza dağıtma projesi hayata geçirildi.

depre.jpg

HANGİ ŞEHİRLERDE PİZZA DAĞITILACAK?

Domino’s Pizza ve Yemeksepeti firmalarının ortaklığında hazırlanan ve uygulanmaya başlayan proje depremden etkilenen tüm şehirlerde uygulanacak. Projenin ilk ayağı olan ilk dağıtım, 15 Şubat’ta 1.000 adet olmak üzere Hatay, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Osmaniye, Şanlıurfa ve Malatya’da Kızılay yemek dağıtım noktalarına yapıldı. Bundan sonraki 1 ay içerisinde 30 bin pizza daha depremden olumsuz anlamda etkilenen şehir ve ilçelerde yaşayan afetzedelere Yemeksepeti ve Domino’s aracılığıyla ulaştırılacak.

Bedirhan Şahin - gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.