Yazılımcılar buluşuyor: İşte başlangıç ve bitiş tarihi

Yazılımcılar buluşuyor: İşte başlangıç ve bitiş tarihi

Mamak Belediyesi, internet sitesinden “Code Vardiyası” etkinliğini duyurdu. Yazılımcı buluşması 26 Temmuz saat 18.00’de başlayıp 27 Temmuz sabahı sona erecek. Teknoloji meraklıları profesyonel bağlantı kurma şansı yakalayacak.

Mamak Belediyesi internet sitesi üzerinden “Code Vardiyası” etkinliğini duyurdu. 26 Temmuz saat 18.00'da başlayacak ve 27 Temmuz saat 09.00'da sona erecek etkinlikte yazılım ve teknoloji meraklıları hem profesyonel bağlantılar kurma fırsatı bulacak hem de yapılacak çeşitli atölyelerle ilgi duydukları alanda kendilerini geliştirme şansı elde edecek. Şafaktepe Mahallesi’nde bulunan Mamak Füzyon ofisinde yapılacak etkinlikte katılımcılara ücretsiz çay ve kahve ikramı da yapılacak. Mamak Belediyesi internet sitesinden yaptığı duyuruda etkinliğe katılmak isteyenlerin randevu alması gerektiğini belirtti. “Code Vardiyası” için randevular ise internet sitesinde bulunan forumdan ve belediyenin iletişim numaralarından alınacak.

kddk.jpg

MAMAK FÜZYON DAVET EDİYOR

Mamak Füzyon, yazılım ve teknoloji meraklılarını 26 Temmuz saat 18:00'da başlayacak ve 27 Temmuz saat 09:00'da sona erecek olan “Code Vardiyası” etkinliğine davet ediyor. Bu etkinlikle birlikte katılımcılar iki gün boyunca yoğun bir programla hem yeni bilgi ve beceriler edinecek hem de sektör profesyonelleri ile tanışma şansı yakalayacak. Etkinlik Şafaktepe Mahallesi’nde bulunan Mamak Füzyon’da gerçekleşecek ve katılımcılar etkinlik boyunca uzman konuşmacıların sunumlarını dinleyip, interaktif atölye çalışmalarına katılma fırsatı bulacaklar.

kkkk.jpg

PROFESYONEL AĞ KURMA ŞANSI

Bilimseverler etkinlik boyunca çeşitli sektörlerden profesyonellerle tanışma ve bağlantı kurma fırsatları yakalayacak. Katılımcılar kurulacak proje geliştirme alanlarında iş ağlarını genişletebilecek ve yeni iş birlikleri kurabilecekken bireysel veya ekip halinde çalışmalar yaparak projelerini geliştirme şansı elde edebilecek.

kkmkk.jpg

EĞİTİMLER VERİLECEK

“Code Vardiyası” etkinliğinde yazılım ve teknoloji alanında uzmanlar tarafından çeşitli eğitim oturumları düzenlenecek. Eğitimler; yazılım geliştirme, yeni teknolojiler ve sektördeki en iyi uygulamalar gibi geniş bir yelpazeyi kapsayacak. Etkinlik boyunca sınırsız çay ve kahve ikramı yapılarak katılımcıların enerjilerini yüksek tutması sağlanacak.

efghj.jpg

RANDEVU ŞART

Mamak Belediyesi paylaştığı duyuruda etkinliğe katılım sağlamak isteyenlerin Mamak Belediyesi sitesinde bulunan formu doldurarak randevu alması gerektiğini belirterek randevu almayanların etkinliğe katılımının mümkün olmayacağını duyurdu. Yapılan duyuruya göre “Code Vardiyası” etkinliğine katılmak isteyen bilim meraklıları, belediye iletişim numaralarını arayarak veya internet sitesinde bulunan formu doldurarak işlemlerini tamamlayabilecek.

Kaynak:Ulus Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.