Yastığa iki maç men geldi! Ceza Beşiktaş’tan döndü

Yastığa iki maç men geldi! Ceza Beşiktaş’tan döndü

Gaziantep FK - Beşiktaş maçında son dakika golüne sinirlenen küçük Beşiktaş taraftarı Ömer Doruk'un televizyona yastık fırlatması ve ardından annesinden aldığı ceza, sosyal medyada gündem oldu.

Beşiktaş'ın Gaziantep FK ile oynadığı maçta son dakikada yediği gol, minik taraftar Ömer Doruk'u çileden çıkardı. Televizyona iki yastık fırlatan Ömer Doruk'un bu hareketi, annesinin tepkisine neden oldu. Annesi, minik taraftara iki maç izlememe cezası verdi. Bu olay, sosyal medyada hızla yayılarak birçok kişinin ilgisini çekti.

ÖMER DORUK'TAN ÖZÜR VİDEOSU

Aldığı cezayı kaldırmak için mücadele eden Ömer Doruk, sosyal medyada paylaşılan bir video ile kendini savundu. Videoda, "Ufak tefek şeyler olabiliyor maçlarda. Sinirlenebiliyorum. Beni takip edin, yaramaz olmadığımı anlayın" diyerek annesini ikna etmeye çalıştığını belirtti. Minik taraftarın samimi sözleri, birçok kişinin sempati duymasına neden oldu.

BEŞİKTAŞ'TAN SÜRPRİZ DAVET

Olayın büyük ilgi görmesi üzerine Beşiktaş Kulübü de harekete geçti. Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, "Gerekli başvurular yapıldı ve cezan Tahkim Kurulu'ndan döndü Ömer Doruk! Konyaspor maçında futbolcularımızla birlikte sahaya çıkmaya ne dersin?" denilerek minik taraftar Tüpraş Stadı’na davet edildi. Bu jest, taraftarlar arasında büyük beğeni topladı.

Ömer Doruk, söz konusu videoda şu ifadeleri kullandı: “Akşam Gaziantep maçında son dakikada gol yedik. Biliyorsunuz iki tane yastık attım. Annem de iki maç ceza verdi, ‘izleme’ diye. İnşallah ikna edip Lyon ve Konyaspor maçını izleyeceğim. Benim de böyle bir çocuk olmadığımı anlayın. Ufak tefek şeyler olabiliyor maçlarda. Sinirlenebiliyorum. Beni takip edin, yaramaz olmadığımı anlayın.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.