Yasemin Sakallıoğlu’nun Ankara gösterisi nerede, ne zaman, saat kaçta?

Yasemin Sakallıoğlu’nun Ankara gösterisi nerede, ne zaman, saat kaçta?

ATO Congresium’da her ay onlarca gösteri, konser ve çeşitli oyunlar sahneleniyor. Peki, bu gösterilerden biri olan Yasemin Sakallıoğlu ile “Doğru Koca Nasıl Seçilir” nerede, ne zaman, saat kaçta?

Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi’nde (Congresium) her ay birçok etkinlik düzenleniyor. Sanattan spora ve sosyal hayata kadar her alanla ilgili gösterilerden olan Yasemin Sakallıoğlu ile “Doğru Koca Nasıl Seçilir ”de sanatçının kendi hayatından hikâyeler anlattığı, sürpriz sahne faaliyetleri olan gösterilerden biri. Peki, Yasemin Sakallıoğlu ile “Doğru Koca Nasıl Seçilir” nerede, ne zaman, saat kaçta?

YASEMİN SAKALLIOĞLU İLE “DOĞRU KOCA NASIL SEÇİLİR” NE ZAMAN?

Yasemin Sakallıoğlu’nun stund-up gösterisi olan “Doğru Koca Nasıl Seçilir”, 4-5 Şubat 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek. ATO Congresium Ankara Salonu’nda izleyici ile buluşulacak etkinlikte Sakallıoğlu, kadın-erkek ilişkileri, aile bağları ve bunların psikolojik etkileşimini konu alacak. Ayrıca genç sanatçı kendi hayat hikayelerinden de kesitler sunacak.

yasemin-sakallioglunun-ankara-gosterisi-nerede-ne-zaman-saat-kacta-2.jpg

BİLETLER NE KADAR?

Gösteriyi izlemek isteyenler biletlerini BİLETİX’ten temin edebilir. Her kategori farklı fiyat uygulaması içerirken fiyatlandırma listesi aşağıdaki gibidir:

GENEL SATIŞ

  • 1. Kategori - 420.00 TL
  • 2. Kategori - 400.00 TL
  • 3. Kategori - 348.00 TL
  • 4. Kategori - 296.00 TL
  • 5. Kategori - 266.00 TL
  • 6. Kategori - 235.00 TL
  • 7. Kategori - 183.00 TL
  • VIP - 525.00 TL

yasemin-sakallioglunun-ankara-gosterisi-nerede-ne-zaman-saat-kacta-3.jpg

YASEMİN SAKALLIOĞLU KİMDİR?

Yasemin Sakallıoğlu, 3 çocuklu bir ailenin en küçük çocuğu olarak 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Liseden mezun olduktan sonra kısa bir süre bankacılık yapan Sakallıoğlu, konservatuar eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Oyunculuk ve Drama Bölümü’yle tamamlamıştır. Sosyal medyada çektiği videolarla ünlenen Yasemin Sakallıoğlu, ilk kez Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle ekranlara çıkmıştır. Çeşitli sinema filmlerinde de boy gösteren Sakallıoğlu, 2021 yılında kendisi gibi oyuncu olan Burak Yırtar ile dünya evine girmiştir.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.