Yarın dikkat! Ankara’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Yarın dikkat! Ankara’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Yarın Ankara’da düzenlenecek etkinlik nedeniyle belirli yollar araç trafiğine kapatılacak. Emniyet Müdürlüğü, sürücüleri uyarmak için detayları paylaştı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, yarın "Anıttepe Spor Tesisleri ve Anıtpark"ta gerçekleştirilecek etkinlik dolayısıyla bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı. Saat 10.00’dan itibaren başlayacak olan kapanma, etkinliğin güvenli bir şekilde yapılabilmesi için gerekli bir önlem olarak değerlendiriliyor.

KAPATILACAK YOLLAR

Açıklamada, kapalı yollar arasında Şehit Göksenin Aytural Şaylan Caddesi’nin Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Spor Park Sokak arasında kalan bölümünün tamamen trafiğe kapatılacağı belirtildi. Sürücülerin bu güzergâhlardan uzak durması ve alternatif yolları kullanmaları tavsiye edildi.

SÜRÜCÜLERE DUYURU

Emniyet yetkilileri, etkinlik süresince yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirmek için sürücülerin duyarlı olmalarını ve trafik işaretlerine dikkat etmelerini istedi. Başkentteki bu düzenlemenin, etkinliğin güvenli bir şekilde gerçekleşmesine katkı sağlayacağı ifade ediliyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.