X’te yeni devrim! Tasarımı değişecek

X’te yeni devrim! Tasarımı değişecek

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, platformda köklü değişiklikler yapmaya devam ediyor. Son gelen bilgilere göre, X'in tasarımı büyük bir değişime uğrayacak ve kullanıcıların platformla etkileşim şekli de buna bağlı olarak değişecek.

Artık retweet, beğenme ve yanıtlama butonları, kullanıcıların X zaman çizelgesindeki her bir gönderinin altında görünmeyecek. Mashable kaynaklı aktarılan bilgilere göre kullanıcılar, bir gönderiyi beğenmek için sola, yorum yapmak için ise sağa kaydıracak. Zaman tünelindeki gönderilerde, tek görülebilir metrik olarak gönderinin görüntüleme sayısı yer alacak. Bu sayı, gönderinin sağ üst köşesine taşınacak.

x-2.jpg

BAZILARI DEĞİŞİKLİĞE KARŞI

X’teki radikal tasarım değişik, X kullanıcıları arasında karışık tepkilere yol açtı. Birçok kullanıcı değişikliğe karşı çıkarken, bazıları da yeni tasarımı daha kullanışlı ve modern bulduklarını dile getirdi.

x-3.jpg

MUSK ‘BU HARİKA’ DEDİ

Elon Musk, tasarım değişikliğini savunarak, kullanıcıların platformla etkileşim şeklini daha sezgisel hale getireceğini ve kullanıcı deneyimini iyileştireceğini söyledi. Musk, bir videoya gelen yorumda "Beğenmek için sola, yanıtlamak için sağa kaydırmanız yeterli. Bu harika" dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.