Xiaomi 15 serisinin fiyatları ve özellikleri ortaya çıktı

Xiaomi 15 serisinin fiyatları ve özellikleri ortaya çıktı

Xiaomi 15 serisi, ekim ayında Snapdragon 8 Gen 4 yonga setiyle çıkış yapacak. Serinin fiyatları, önceki modellere kıyasla artış gösterirken, Çin'de rekabetçi kalmaya devam ediyor.

Xiaomi, Ekim 2024'te Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisinden güç alan Xiaomi 15 serisini duyurmaya hazırlanıyor. Serinin Çin'de çıkacak modelleri için fiyat bilgileri de sızdırıldı. Xiaomi 14 serisine kıyasla fiyatlar artış gösterse de, küresel pazar göz önünde bulundurulduğunda, Çin'deki fiyatların rekabetçi olduğu vurgulanıyor.

BAŞLANGIÇ FİYATI 650 DOLAR

Xiaomi 14, 565 dolardan başlayan fiyatlarla satılırken, Xiaomi 15'in başlangıç fiyatı 4.599 Yuan (yaklaşık 650 dolar) olacak. Xiaomi 15 Pro ise 5.499 Yuan (yaklaşık 775 dolar) fiyatla piyasaya sürülecek. Fiyat artışının başlıca nedeni, yeni Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisinin, TSMC’nin N3E üretim süreci nedeniyle artan maliyetleri.

YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK PANEL, DAHA BÜYÜK PİL

Serideki modellerde 1.5K ve 2K çözünürlüğe sahip ekranlar, daha büyük ana kamera sensörleri, telefoto lensler, daha büyük piller, kablosuz şarj desteği ve IP68 sertifikası gibi özellikler bulunacak. Kamera tarafında Xiaomi 15, 50 megapiksel üçlü kamera sistemi sunarken, Xiaomi 15 Pro, gelişmiş periskop telefoto lensi ile dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.