Whatsapp duruma müzik ekleme yapılıyor mu, nasıl yapılır?

Whatsapp duruma müzik ekleme yapılıyor mu, nasıl yapılır?

Günümüzde en çok kullanılan telefon uygulamaları arasında yer alan Whatsapp’da birçok özellik bulunuyor. Whatsapp diğer sosyal medya uygulamaları gibi durum paylaşma özelliği barındırıyor. Peki, Whatsapp duruma müzik ekleniyor mu, nasıl yapılır?

İnstagram gibi birçok sosyal medya platformunda bulunan durum özelliği Whatsapp’ta da yer alıyor. 24 saat süren durum özelliği sayesinde insanlar paylaşımlarını gerçekleştirebiliyor. Peki, Whatsapp duruma müzik ekleniyor mu, nasıl yapılır?

WHATSAPP DURUMA MÜZİK EKLENİYOR MU?

İnsanların günlük hayatta mesajlaşmak ve haberleşmek için en çok kullandığı uygulamalardan biri olan Whatsapp durum paylaşma özelliğini de bünyesinde barındırıyor. İnsanlar Whatsapp durum özelliği ile 24 saat boyunca kalacak şekilde paylaşım yapabiliyor. Hikaye olarak da bilinen bu özelliğin Whatsapp’ta yer almasının ardından insanlar bu özelliği yoğun bir şekilde kullanıyor. Fakat İnstagram’a nazaran durumlarda müzik ekleme özelliği bulunmuyor. İnsanlar Whatsapp’a durum atarken nasıl müzik ekleyebileceklerini merak ediyor.

Whatsapp müzik ikonu-007.jpg

WHATSAPP DURUMA MÜZİK NASIL EKLENİR?

Whatsapp’ta insanların günlük hayatında sıkça kullandığı durum özelliği bünyesinde müzik ekleme özelliği barındırmıyor. Hal böyle olunca insanlar Whatsapp’da paylaşacakları durumlara nasıl müzik ekleyebileceklerini merak ediyor. Whatsapp’ta halihazırda müziği olan önceden müzikle işlenmiş fotoğraf ve videolar durumda paylaşılabiliyor. Müziksiz fotoğraf veya videolara Whatsapp üzerinden müzik eklenmiyor. Üçüncü taraf uygulamalar, video ve fotoğraf düzenleme programları sayesinde müzik ekleme işlemi yapılabiliyor. Yapılan bu işlem sayesinde oluşturulan fotoğraf ve videolar Whatsapp üzerinden müzikli paylaşılabiliyor.

Salih Çifci / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.