Wanda Nara ve Mauro Icardi boşanacak mı? Çiftin evliliği kriz eşiğinde

Wanda Nara ve Mauro Icardi boşanacak mı? Çiftin evliliği kriz eşiğinde

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara arasında yeni bir kriz patlak verdi. Wanda Nara'nın sosyal medyada eşini takibi bırakması, boşanma söylentilerini alevlendirdi. İşte detaylar...

Futbol dünyasının dikkatle takip ettiği çiftlerden Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın evliliği bir kez daha gündemde. Galatasaray'ın geçen sezonun gol kralı Icardi'nin yeni sezon hazırlıkları için Türkiye'ye dönmesinin ardından, eşi Wanda Nara'nın sosyal medyada attığı adım, ilişkilerinde yeni bir krize işaret etti.

ICARDİ BOŞANMAK İSTİYOR

Arjantin basınından Ciudad Magazine'in iddiasına göre; çift, boşanmanın eşiğinde. Haberde, bu kez boşanma talebinin Mauro Icardi'den geldiği öne sürüldü. Bu gelişme, çiftin daha önce yaşadığı ve aşmayı başardığı krizleri hatırlattı.

TAKİPTEN ÇIKTI

İkilinin sosyal medya hareketleri, ilişkilerindeki gerilimi gözler önüne serdi. Wanda Nara, Icardi'yi takip etmeyi bırakırken, Icardi halen eşini takip etmeye devam ediyor. İlginç bir şekilde, Nara çiftin birlikte olduğu fotoğrafları profilinden silmedi. Bu durum, hayranları arasında ilişkinin geleceği hakkında çeşitli söylemlere yol açtı.

BENZER KRİZLER YAŞANMIŞTI

Çiftin daha önce de benzer krizler yaşadığı ve boşanmanın eşiğinden döndüğü biliniyor. Bu yeni kriz, Icardi'nin Galatasaray'daki kariyeri ve özel hayatı arasındaki dengeyi nasıl kuracağı sorusunu da beraberinde getirdi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.