Volkan Demirel’den Ali Koç’a sert eleştiri

Volkan Demirel’den Ali Koç’a sert eleştiri

Eski Fenerbahçeli kaleci ve şimdilerde yorumcu olarak görev yapan Volkan Demirel, Göztepe-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu. Demirel, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sahaya inmesini eleştirirdi.

Asist Analiz YouTube kanalına konuşan Demirel, Ali Koç'un maç sırasında sahaya inmesini doğru bulmadığını belirtti: "Başkanın oraya gitmemesi lazım. Birinin, 'Dur başkan ben giderim.' demesi lazım. Giderken kimse fark etmiyor, dönüşte oraya gittiğiniz görülünce de ister istemez taraftar tepki gösteriyor."

volkan-demirel-3.jpg

“BABASINDAN PARA ALMIŞTIR”

Demirel, taraftarların maçlara gelme motivasyonlarını şöyle açıkladı: "Parasını biriktirmiştir, harçlığından kesmiştir, babasından para almıştır. Ben de yaptım bunları... Fenerbahçe maçına gitmek için okul da kırdım, babamın cebinden harçlık da aldım. Taraftar oraya gelirken mutlu olmaya, kazanmaya, sinirini stresini atmaya geliyor."

ÇÖZÜM ÖNERİSİ GELDİ

Tecrübeli teknik adam, taraftar davranışları hakkında şu değerlendirmelerde bulundu: "Taraftar her zaman haklıdır. Taraftar ister, küfreder, bağırır, atar... Yapılması gerekiyor mu? Hayır, ama bu ortama girildiği zaman, o stadyumda bunlar oluyor, her yerde oluyor. İngiltere'de oluyor, Almanya'da oluyor..."

Demirel, çözüm önerisi olarak da şunları söyledi: "Yeni federasyonla beraber, iyi cezalarla bunun önüne geçmemiz lazım."

volkan-demirel-4.jpg

FİZİKSEL MÜDAHALEYE TEPKİ

Koç'a yapılan fiziksel müdahaleyi de eleştiren Demirel, "Başkan dönerken yapılan durum da hiç hoş değil. Birine arkadan vurmak çok yanlış. Yüz yüzeyken vurabilirsin, o zaman eşitiz zaten" diyerek olayı kınadı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.