Volkan Demirel: "İrfan Can'ı oynatırım, Tadic'i Kostic'in önüne koyarım"

Volkan Demirel: "İrfan Can'ı oynatırım, Tadic'i Kostic'in önüne koyarım"

Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin Antalyaspor galibiyetini değerlendirirken Jose Mourinho’nun tercihlerine dikkat çekti ve İrfan Can Kahveci ile Tadic'in pozisyonlarına ilişkin önerilerde bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından TV100 ekranlarında maçı değerlendiren Volkan Demirel, teknik tercihlere ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“BİR ŞEY DİYEMİYORUM”

Demirel, Fenerbahçe’nin mevcut oyun düzeninde İrfan Can Kahveci'yi sahada görmek istediğini belirtti. "Ben bu düzende (4-3-3) İrfan Can Kahveci'yi oynatırım. Tadic'i Kostic'in önüne koyar, İrfan Can Kahveci'yi de Mert Müldür'ün önüne koyarım. Benim fikrim böyle" ifadelerini kullanan Demirel, tercihler konusunda Mourinho’ya da atıfta bulundu. "Ama hep söylüyorum, antrenmanları yaptıran hoca. O yüzden bir şey diyemiyorum" dedi.

LIVAKOVIC’E AYRI PARANTEZ

Ayrıca Fenerbahçe’nin kalecisi Dominik Livakovic’e de övgü dolu sözler sarf eden Demirel, Hırvat file bekçisinin başarılı bir dönem geçirdiğini ifade ederek, performansını ayrı bir parantez açtı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.