Vivo V40e modeli lansman öncesi detaylandı: Teknik özellikler ve tasarım ortaya çıktı

Vivo V40e modeli lansman öncesi detaylandı: Teknik özellikler ve tasarım ortaya çıktı

Vivo V40e, Snapdragon 6 Gen 1 işlemci, 120 Hz kavisli ekran ve gelişmiş kamera özellikleriyle Hindistan'da piyasaya sürülecek. İşte merak edilen detaylar.

Vivo, bu yaz V40 serisini tanıtarak teknoloji dünyasında ilgi uyandırmıştı. V40 ve V40 Pro modellerinden sonra, şimdi de seriye ekleyeceği V40e modelinin lansmanı için geri sayım başladı. Hindistan'da piyasaya sürülecek olan cihazın teknik özellikleri şimdiden belli oldu.

120 HZ TAZELEME HIZI, 5.500 MAH BATARYA

V40e, 6,77 inç boyutunda 2392 x 1080 çözünürlüğünde ve 120 Hz yenileme hızına sahip kavisli bir ekran ile geliyor. Cihaz, performansını Snapdragon 6 Gen 1 işlemcisinden alacak ve 8 GB RAM kapasitesiyle kullanıcılarına hızlı bir deneyim sunacak. 5.500 mAh bataryası bulunan telefon, 80W hızlı şarj desteğiyle kısa sürede şarj edilebilecek. Ayrıca cihazın yalnızca 7,49 mm inceliğe ve 183 gram ağırlığa sahip olması, dikkat çeken tasarım detaylarından biri.

SONY IMX882 SENSÖR

Vivo'nun "Ultra Lüks Kamera Sanatı" olarak adlandırdığı Infinity Eye Kamera Modülü tasarımı, V40e'nin bir diğer öne çıkan özelliği olacak. Kamera tarafında 50 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX882 ana kamera yer alırken, cihazda ayrıca 8 megapiksel ultra geniş açılı ikinci kamera bulunacak. Ön tarafta ise 50 megapiksel selfie kamerası ile yüksek kaliteli özçekimler mümkün olacak.

KAMERADA OIS VE EIS YER ALIYOR

Telefonun kamera sistemi, OIS (Optik Görüntü Sabitleme) ve EIS (Elektronik Görüntü Sabitleme) özellikleri sayesinde Ultra Kararlı 4K Video çekim imkanı sunacak. Ek olarak, AI portre kıyafeti, AI silgisi ve AI Fotoğraf Geliştiricisi gibi yapay zeka destekli özelliklerle fotoğrafçılık deneyimi geliştirilecek. Ayrıca, Akıllı Renk Sıcaklığı Ayarı için Aura Işığı da telefonun kamera sistemine entegre edilecek.

Vivo V40e'nin yakın zamanda tanıtılması bekleniyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.