Victor Osimhen'den flaş Galatasaray sözleri

Victor Osimhen'den flaş Galatasaray sözleri

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Victor Osimhen, sarı-kırmızılı ekipte yaşadıklarını, transfer sürecini ve sakatlık durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Osimhen, Galatasaray'da kalmak istediğini ve takımın başarısına odaklandığını belirtti.

Sarı-kırmızılı ekibin yıldız golcüsü Victor Osimhen, sarı-kırmızılı ekipte yaşadıklarını, transfer sürecini ve sakatlık durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Osimhen, Galatasaray'da kalmak istediğini ve takımın başarısına odaklandığını belirtti.

Trendyol Süper Lig'de lider Galatasaray, milli arada Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, takımın yıldız futbolcusu Victor Osimhen, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde açıklamalarda bulundu. Galatasaray'a transfer süreci ve burada yaşadığı deneyimler hakkında konuşan Osimhen, sarı-kırmızılı formayı giymenin kendisi için büyük bir onur olduğunu dile getirdi.

Osimhen, "Galatasaray'a gelmek benim için bir ayrıcalık. Drogba'nın burada oynadığını bilmek ve taraftarın beni nasıl karşıladığını hatırladıkça mutlu oluyorum. Buradan daha iyi bir yerde mutlu olamazdım. Bu yılı burada tamamlamak istiyorum ve geleceğime ben karar vereceğim" dedi.

TRANSFER SÜRECİNİ ANLATTI

Osimhen, transfer sürecinde yaşadıklarını da paylaştı. İlk başta kararsız olduğunu belirten yıldız golcü, teknik direktörle yaptığı konuşmanın kendisini ikna ettiğini söyledi: "İlk görüşmelerde memnun değildim, hatta ayrılmayı düşünüyordum. Ancak Galatasaray'ın teknik direktörüyle konuştuktan sonra fikirlerim değişti. Onun futbol bilgisi ve baba gibi yaklaşımı beni derinden etkiledi. Takımın kalitesini biliyordum ve burada başarı elde etmek istedim."

"TAKIM BAŞARISI DAHA ÖNEMLİ"

Osimhen, takım arkadaşları Edin Dzeko ve Mauro Icardi ile olan rekabetine de değindi. Gol krallığının önceliği olmadığını, takım başarısının her şeyden önemli olduğunu vurgulayan yıldız oyuncu, "Dzeko ve Icardi çok özel golcüler. Kendimi takımdan öne koymam. Icardi burada bir efsane. Takımın başarısı her şeyden önemli ve ben de bu doğrultuda elimden geleni yapıyorum. Gol krallığı yerine Galatasaray’a her anlamda katkı sunmak istiyorum" dedi.

SAKATLIK DURUMU

Kasımpaşa maçında yaşadığı sakatlıkla ilgili açıklamalarda bulunan Osimhen, "Kasımpaşa maçında önlem amacıyla oyundan çıktım. Kulüp doktorumuz bana çok yardımcı oldu ve bugün takım antrenmanlarına başlayacağım. Milli arada çok çalıştım, son kararı hocamız verecek" ifadelerini kullandı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.