Veda Mektubu’nun konusu nedir, oyuncuları kimler?

Veda Mektubu’nun konusu nedir, oyuncuları kimler?

Televizyon ekranlarının yeni dizisi Veda Mektubu fragmanı büyük ses getirdi. Dizi 27 Şubat Pazartesi akşamı seyircisiyle buluşacak. Peki, Veda Mektubu konusu nedir, oyuncuları kimler?

Usta oyuncu Nurgül Yeşilçay ile ilk kez ekran karşısına çıkan Rabia Soytürk’ün heyecanları görülmeye değer. Sık sık çatışmalar yaşasalar da birbirine çok düşkün bir anne ve kıza hayat veren ikilinin setten yeni kareleri paylaşıldı. Peki, Veda Mektubu konusu nedir, oyuncuları kimler?

haber.jpg

VEDA MEKTUBU’NUN KONUSU NEDİR?

Bir mektupla ayrılan Alanur ve Ziya’nın yolları yıllar sonra çocuklarının birbirlerine âşık olmasıyla tekrar birleşir. Çocukları üzerinden ikili arasında büyük bir hesaplaşma çıkarken Alanur ve Ziya, çocuklarını aşktan vazgeçirebilecek mi?

VEDA MEKTUBU OYUNCULARI KİMLER?

Yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın yaptığı, hikayesini Gamestory, senaryosunu Deniz Akçay’ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda; Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi isimler yer alıyor.

Eray Zobu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.