Ve bu iş bitti: Süper Lig'de yılın transferi! Anderson Talisca hayırlı olsun...

Ve bu iş bitti: Süper Lig'de yılın transferi! Anderson Talisca hayırlı olsun...

Al-Nassr forması ile kariyerini sürdüren Anderson Talisca, Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ile sıklıkla gündeme geliyor. Öte yandan Brezilyalı futbolcuyu renklerine katmak için başka bir Süper Lig ekibi de harekete geçti.

Süper Lig devleri yaz transfer döneminde birçok yıldız futbolcuyu gündemine aldı. Ayrıca başta Beşiktaş olmak üzere Türk kulüplerinin renklerine bağlamak istediği futbolculardan biri, Anderson Talisca.

Anderson Talisca, Cristiano Ronaldo'nun da formasını giydiği Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'da kariyerini sürdürüyor. Brezilyalı yıldızın ismi Beşiktaş ile sık sık anılıyor. Öte yandan Anderson Talisca transferi için farklı bir Süper Lig ekibi de devreye girdi.

SÜPER LİG EKİBİ FENERBAHÇE DÜĞMEYE BASTI

Anderson Talisca'yı renklerine bağlamak isteyen Fenerbahçe, yeni sezonda Jose Mourinho önderliğinde transfer çalışmalarına başladı. Beşiktaş'ın da yakından ilgilendiği Anderson Talisca'yı renklerine bağlamak isteyen sarı lacivertliler, tecrübeli hocanın isteği ile hücum hattına Brezilyalı yıldızı katmak istiyor.

Fenerbahçe yönetimi, Brezilyalı futbolcunun transferi için hem oyuncu cephesi hem de Al-Nassr ile görüşmelere başlamaya hazırlanıyor. İlerleyen süreçte sarı lacivertlilerin transferde mutlu sona ulaşması bekleniyor.

AL-NASSR TRANSFERE OLUMLU YAKLAŞTI

Brezilyalı futbolcu için Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'ın transfere olumlu yaklaştığı biliniyor. Çünkü kadrosuna Kevin de Bruyne ve Mohamed Salah gibi isimleri takviye etmek istiyor. Bu noktada Al-Nasrr, Anderson Talisca'ya gelecek transfer tekliflerini değerlendirmeye alacak.

Fenerbahçe'nin bu süreçte hem Al-Nasrr hem de Anderson Talisca ile transfer çalışmalarını hızlandırması bekleniyor.

ANDERSON TALİSCA'DAN 25 MAÇTA 25 GOL

Anderson Talisca, Al-Nassr forması ile çıktığı tüm kulvarlarda 25 maçta 25 gol atmayı başardı. Bunun yanı sıra takım arkadaşlarının da toplam 4 gol atmasında katkı sağladı.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum