Vali Şahin: Gaziler ülkenin en büyük gurur kaynağı

Vali Şahin: Gaziler ülkenin en büyük gurur kaynağı

Ankara Valisi Vasip Şahin, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Şahin, Türk toprağında vatan ve millet uğruna canlarını feda etmekten çekinmeyen gazilerin, ülkenin en büyük gurur kaynaklarından biri olduğunu söyledi.

Ankara Valisi Vasip Şahin, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Şahin, mesajında Türkiye’nin her bir karış toprağında vatan ve millet uğruna canlarını feda etmekten çekinmeyen gazilerin, ülkenin en büyük gurur kaynaklarından biri olduğunu vurguladı.

Vali Şahin, "Ülkemizin her karış toprağında vatanı ve milletini savunmak için canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen kahraman gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz." diyerek başladığı mesajında, gazilerin cesaret ve fedakârlıklarıyla Türk milletine vatanseverliği en derin şekilde öğrettiklerini belirtti.

1-001.jpg

HER DAİM GURUR KAYNAĞI

Şahin, milletin birliği ve vatanın bütünlüğü uğruna büyük bir onurla görev yaparak gazilik mertebesine ulaşan kahramanların, aziz millet için her zaman büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti. Gazilerin ülkeye duyulan sevgi ve sadakatin her geçen gün daha da güçlenmesine katkı sağladığını vurgulayan Şahin, "Bu mukaddes emaneti hassasiyetle korumak ve gelecek nesillere gurur duyacakları bir Türkiye bırakmak, kahraman milletimize vefa borcumuzdur" dedi.

Kaynak:gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.