VakıfBank'ta sakat oyuncuların durumu netleşti

VakıfBank'ta sakat oyuncuların durumu netleşti

VakıfBank, sakatlıkları bulunan Ali Frantti, Zehra Güneş ve Cansu Özbay'ın sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yaptı. Zehra ve Cansu'nun takıma geri döndüğü belirtilirken, Ali Frantti'nin bir süre daha sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

Voleybol Sultanlar Ligi'nin güçlü ekiplerinden VakıfBank, sakat oyuncularının son durumu hakkında bilgilendirmede bulundu. Sarı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, Amerikalı oyuncu Ali Frantti'nin belindeki sakatlığın nüksetmesi üzerine tetkiklerinin yapıldığı ve kendisine 10 gün dinlenme önerildiği duyuruldu. Frantti'nin omurga ağrılarının devam etmesi nedeniyle maç kadrosuna alınamayacağı ve durumu yeniden değerlendirileceği belirtildi.

ZEHRA FORMA GİYEBİLECEK

Takım kaptanı Zehra Güneş'in ise tedavisinin olumlu sonuç verdiği ve sağlık ekibinin de onayıyla antrenmanlara tam kapasite katılabileceği açıklandı. Zehra'nın bugünden itibaren maçlarda forma giyebileceği ve durumunun takip edileceği bildirildi.

CANSU ANTRENMANA BAŞLADI

Cansu Özbay da İtalya kampında antrenmanlara başlamış olup kontrollü bir şekilde tedavisine devam edildiği açıklandı. Cansu'nun, teknik heyetin kararına bağlı olarak bugünkü maçta sahaya çıkabileceği belirtildi.

RAKİP GALATASARAY

VakıfBank, bugün Sultanlar Ligi'nin ilk haftasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanacak mücadele saat 13.00'te başlayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.