Urfa’daki sıra gecesi görüntüleriyle olay olan Arif İskilip kimdir?

Urfa’daki sıra gecesi görüntüleriyle olay olan Arif İskilip kimdir?

Medyada sık sık gündem olan Tiktok fenomeni Arif İskilip Urfa’daki sıra gecesi görüntüleriyle olay oldu. Peki, Arif İskilip kimdir, nereli, kaç yaşında?

Tiktok’ta yaptığı paylaşımlarla sürekli olay olan Arif İskilip geçtiğimiz günlerde bir videoyla daha gündeme geldi. Urfa’daki sıra gecesi görüntüleriyle gündeme gelen Arif İskilip merak ediliyor. Peki, Arif İskilip kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte tüm detaylar:

urfadaki-sira-gecesi-goruntuleriyle-olay-olan-arif-iskilip-kimdir-2.jpg

ARİF İSKİLİP KİMDİR NERELİ?

Urfa’daki sıra gecesi görüntüleriyle gündeme oturan Arif İskilip, Tiktok uygulamasıyla beraber ünlenen bir sosyal medya fenomenidir. Tiktok’ta videoları milyonlarca izlenmeyi bulan Arif İskilip 15 Haziran 1995 yılında doğmuştur. 28 yaşındaki Arif İskilip özellikle ‘değişim’ paylaşımları sonrasında birçok takipçisinden tepki görmüştü.

urfadaki-sira-gecesi-goruntuleriyle-olay-olan-arif-iskilip-kimdir-3.jpg

URFA GÖRÜNTÜLERİ TEPKİ GÖRDÜ

Şanlıurfa kültür ve inanç turizmi bakımından turistik şehirler arasında yer alıyor. Yıllardır Şanlıurfa’da sıra gecesi geleneği devam ettiriliyor. Yine Urfa’da düzenlenen bir sıra gecesinde çekilen bazı görüntüler ise tepkiye sebep oldu. Tiktok ünlüsü olan ve feminen bir tarzı olan Arif İskilip adlı fenomenin sıra gecesi sırasında oynaması gündem oldu. Çok izlenen videoya inanç açısından önemli olan bir şehirde bu tarz görüntülerin olmaması gerektiği yorumları yapıldı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.