Ünlü yorumcudan ilginç açıklama: "Tam çözemedim..."

Ünlü yorumcudan ilginç açıklama: "Tam çözemedim..."

Ünlü yorumcu Tugay Kerimoğlu, Fenerbahçe Antalyaspor maçını değerlendirdi. Kerimoğlu Maximin ile ilgili ilginç yorumlar yaptı.

Ünlü yorumcu Tugay Kerimoğlu, Fenerbahçe Antalyaspor maçını TRT Spor'a değerlendirdi. Kerimoğlu Maximin ile ilgili ilginç yorumlar yaptı. Kerimoğlu Maximin'in oyununu henüz çözemediğini ifade etti.

Fenerbahçe'nin ilk 45 dakikada sadece Sofyan Amrabat'tan verim aldığını aktaran Kerimoğlu, "Fenerbahçe 1-0 öne de geçse Jose Mourinho kurallarıyla oynamayı seviyor. İlk 45 dakikada 6 oyuncu saydım; Tadic, İsmail, Szymanski, Dzeko, Maximin, Amrabat. Kağıt üzerinde güçlü ama oyun içinde gücü alabildiğin tek nokta Amrabat" dedi.

Beklerinden verim alamamasının Fenerbahçe'nin bu sezonki en büyük problemi olduğunu dile getiren Tugay Kerimoğlu, "Bence Fenerbahçe'nin en büyük problemi; geçtiğimiz sezon Ferdi ve Osayi'den aldığı verimi alamaması. Düzelir mi? Orayı Mourinho halledecek" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonki sistemine dönmesi gerektiğini vurgulayan ünlü yorumcu, "Oyunda değişiklik istiyorsan eski sisteme dön. Tadic solda, İrfan Can Kahveci sağda. Amrabat'ın olmadığını düşün, İsmail ve Fred. Geçen sezon bu oyuncular öndeki baskıyı yapmıyor muydu? Tamam koyalım Amrabat'ı, İsmail'i oturtalım, yine yaparlar ama eski sisteminde var bu" şeklinde konuştu.

İrfan Can Kahveci'nin yüzünün düşmesinin normal olduğunu söyleyen Tugay Kerimoğlu, "Maximin'e yer bulmak için oyuncuların yerlerini değiştirmeye başladığın an, geçen sezonun yıldızı İrfan'ın yüzü düşecektir. Bu gayet normal. Hücum bölgesinde baskı istiyorsan elinde yapılmışı var, hazır" sözlerini sarf etti.

Maximin'in takım oyunundan uzak görüntüsüne vurgu yapan Kerimoğlu, "Maximin'i ben bir türlü çözemedim. İyisi de yok, kötüsü de yok. Benim için sadece kendisine oynayan bir görüntü var. Fenerbahçe'nin son maçlarda problemi hep sol tarafı. Geriye yardımı sevmiyor. O zaman Oosterwolde kötüymüş gibi görünüyor" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.