Ünlü Türk yazar resmen Filistinlileri suçladı! İşte utanç paylaşımı...

Ünlü Türk yazar resmen Filistinlileri suçladı! İşte utanç paylaşımı...

Fi, Çi, Pi gibi çok okunan romanların yazarı Azra Kohen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda resmen Filistin halkını suçladı. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

Sosyal medya hesabından Filistin'e yönelik yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşen ünlü yazar Azra Kohen, utanç dolu açıklamalar yapmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabından takipçileriyle bu konuda tartışan Kohen, Filistinli aileleri suçladı.

İşte o utanç paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Filistin ile ilgili söyleyebileceğim her şeyi söyledim. Defalarca. Bir kez daha söyleyeyim. Kendi yavrusunu bombanın atılacağı yere götürüp bombanın atılacağı yere oturtup köşeye geçip video çekebilecek içerikte olan herkesin yok olmasını diliyorum. Ve o çocukların kurtarılması için her gün dua ediyorum, onları bomba bölgesine videolarını çekmek için koyan o iğrenç yaratıklardan kurtarılmaları için..."

Açıklamalarının tepki alması üzerine Kohen, Sarızeybek soyadı üzerinden Yahudi olmadığını kanıtladı.

YAYINEVİ'NDEN KAÇAK AÇIKLAMA

Konuya ilişkin Kohen'in çalıştığı Everest Yayınları'ndan da açıklama yapıldı. Filistin halkına karşı yapılan soykırımın lanetlendiği açıklamada "En zalim silahlarla başta çocuklara ve kadınlara olmak üzere tüm Filistin halkına uygulanan bu durum bir insanlık suçudur. Bütün yazarlarımızın da en ufak bir ama, fakat olmaksızın bizimle aynı görüşte olduğuna inanıyoruz. Bu konuda bu büyük insanlık suçunu meşrulaştıran ya da öven hiç kimsenin yayın grubumuz bünyesinde yer alamayacağını kamuoyunu bilmesini isteriz" açıklaması yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.