Ünlü sunucuya akılalmaz tehdit! "Parça parça edilip surlardan atılırsın"

Ünlü sunucuya akılalmaz tehdit! "Parça parça edilip surlardan atılırsın"

Esra Erol’un tutuklanmasına vesile olduğu sahte mehdinin bir müridi, ünlü sunucuyu "Parça parça edilip surlardan atılırsın" sözleriyle tehdit etti.

Fatih cinayetinin yankıları devam ediyor. Cinayetten nemalanan bazı kesimler, kadınlara yönelik çirkin tehditlerini çekinmeden dile getiriyor.

Son olarak ünlü sunucu Esra Erol, tutuklanmasına aracı olduğu sahte mehdinin müridi tarafından tehdit edildi.

Sur cinayetini kendine örnek alan "hasocan54" isimli şahıs, Erol'a yönelik şu tehditleri savurdu:

"Ey Esra Erol! Ne yapmaya çalıştığını iyi biliyorum. Sen benim canımı aldın, bende senin canını alacağım. Seni sevenlerin de canını alacağım, seni destekleyenlerin de canını alacağım herksin canını alacağım. Duydun mu beni! Uğraşma. Sana söylüyorum, benim canımla uğraşma. Surlardan aşağıya atılırsın, parça parça edilip o surlardan aşağı atılırsın köpek."

ESRA EROL'UN TUTUKLATTIĞI MEHDİ KİM?

Esra Erol'un ATV'de yayınlanan programında gündeme gelen sahte mehdi Mustafa Çabuk ve müritleri gözaltına 8 Ekim 2024 tarihinde gözaltına alındı.

Geçtiğimiz aylarda Esra Erol'un programına katılan Fatma Hanım, kızı Mevlüde'nin kendisini mehdi olarak tanıtan Mustafa Çabuk adlı kişiyle kaçtığını anlatmıştı. Fatma Hanım, ayrıca Mustafa Çabuk adlı şahsın bir Çanakkale'deki bir otelde 300 kişiyi zorla tuttuğu öne sürüldü.

Canlı yayına bağlanan Mevlüde ise kayıp olmadığını söyleyerek 'Allah'ın izniyle onun müridiyim. Biz burada ilim öğreniyoruz" açıklamasında bulundu. Olayların ardından sahte mehdi ile ilgili çok sayıda şikayet oluşturuldu.

Programda ayrıca Çanakkale Bayramiç'teki Külcüler köyünde 200 kişilik bu grubun kendilerini 'Hilafeti Muhammediye Tarikatı' diye adlandırdığı ve 'mehdi' olarak Mustafa Çabuk'u kabul ettikleri ortaya çıktı. Bu grubun kendilerini depremzede olarak gösterdikleri ve termal evleri 2 yıllığına kiraladığı bilgisine ulaşıldı.

Program vesilesiyle harekete geçen ekipler, sahte mehdiye ve bazı müritlere 'çıkar amaçlı suç örgütü kurma, nitelikli dolandırıcılık suçları'ndan şafak operasyonu yaptı. Çabuk, sabaha karşı 15 müridiyle birlikte gözaltına alınıp tutuklandı.

Kaynak:Haber Merkezi

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.