Ünlü şarkıcıya şok: 600 bin TL'lik mücevheri çalındı

Ünlü şarkıcıya şok: 600 bin TL'lik mücevheri çalındı

Domuz gribine yakalanan şarkıcı Derya Uluğ, Amsterdam konserinin dönüşünde büyük bir şok yaşadı. Uluğ'un 600 bin TL'lik mücevheri çalındı.

Kıbrıs'taki konserinde rahatsızlanan ve domuz gribi teşhisi konan şarkıcı Derya Uluğ yeni bir olayla gündemde. Amsterdam'da konser veren Derya Uluğ, hırsızlık şoku yaşadı.

Hollanda'dan İstanbul'a dönen Uluğ, havalimanında teslim aldığı bavulunu evinde açınca büyük bir şaşkınlık yaşadı. Uluğ'un mücevherlerinin bulunduğu takı kutusu boş çıktı. 600 bin lira değerindeki takıları çalınan Uluğ, şikayetçi oldu.

"YANIMDAN AYIRMAM"

Uluğ, “Amsterdam’a konsere gittim. Dönüşte uçağa binmeden önce bagajımı teslim ettim. İstanbul’da bavulumu açtığımda, takı kutumu açık şekilde buldum. Değerli takılarım çalınmış. Gitti hepsi. Gerekli başvuruları yaptım. Bundan sonra değerli eşyalarımı yanımdan ayırmayacağım. Çok üzüldüm" dedi.

Rahatsızlandığı için konserlerini de erteleyen Derya Uluğ, “Bu ara ciddi nazar ve göz var. Geçen haftadan beri talihsizlikler peşimi bırakmıyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.